Tv Show: Castle – Addiction since day one

Na seizoen 1 ben ik al ‘hooked’. 1 van mijn nieuwe favoriete series waar ik nu al dol op ben. Ik baal ZO dat ik moet wachten tot ik seizoen 2 kan zien want ohhhhhhh wat was het spannend. Ik denk niet dat ik kan wachten en gewoon deze ga aanschaffen.

Waar Castle over gaat?
Richard Castle (Nathan Fillion) is een beroemde, succesvolle detectiveschrijver die zijn hoofdpersoon in zijn boekenreeks ombracht en kampt met een schrijversblok. Castle is door de NYPD gevraagd te helpen bij het oplossen van een copy-catmoord uit een van zijn romans waaraan rechercheur Kate Beckett (Stana Katic) werkt.

Castle, die op zoek is naar een nieuw hoofdpersonage voor zijn nieuwe boekenreeks Nikki Heat, vindt in rechercheur Beckett het ideale model waarop het nieuwe personage kan worden gebaseerd. Hij maakt gebruik van zijn contacten bij de New Yorkse politie en krijgt toestemming om rechercheur Beckett ook bij toekomstige moordzaken te ondersteunen
Beckett, een fervent lezer van Castles boeken, staat in eerste instantie afwijzend ten opzichte van het verzoek dat Castle haar bij moordzaken vergezeld. Later stelt Beckett dit bij en erkent dat Castle een nuttige bron is bij het oplossen van misdaden. Hoewel dit formeel een politie- en dramareeks is, bevat de reeks ook komische en romantische elementen. (info van Wikipedia)Ik zeg KIJKEN!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

22 Comments

  1. Ik kijk al een aantal jaar, al volg ik het ook weer niet Γ©cht. Meer dat ik af en toe zo’n fase heb (zoals nu, haast iedere donderdagavond zit ik aan de buis gekluisterd, haha).

  2. Ik ben net begonnen met Grey’s Anatomy kijken en ik heb het voordeel dat ik zo’n 9 siezoenen kijken. Gelukkig niet ‘jouw probleem’

  3. Ik ben ooit wel begonnen aan deze serie, vond het toen ook best leuk maar om een of andere reden is het verwaterd…

  4. Ik heb Castle wel eens gezien en vond het erg leuk, maar helaas heb ik een vriend die totaal niet van serie’s hou en dus krijg ik vaak de kans niet om ze echt te volgen haha

  5. Ik hoor veel goeds over Castle maar volg het zelf niet. Op moment volg ik eigenlijk geen series of zo, dus ja….deze ook niet.

  6. Haha, ik denk dat ik ook gevoelig ben voor serie verslavingen. Lijkt me een leuke serie, maar durf er niet aan te beginnen ;)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *