My Guy Crushes

Na het blogje My Girl Crushes hier de mannelijke versie. Ook na het blogje Vroegere crushes. IEWL. waarin ik vertel waar ik nu absoluut geen crush meer op heb kon ik jullie deze hotties niet onthouden. Veel kijk plezier!

 photo guycrushes2_zps55022f2b.jpgJohnny Depp

Mr Hottie. En bijna even oud als mijn eigen vader, WOOPS. Maar de loooks heeft hij zeker. O.a. bekend van Pirates Of The Caribbean, de tv serie 21 Jump Street, Alice in Wonderland, Edward Scissorhands, The Tourist & Dark Shadows. Hij speelt elke keer weer een meesterlijke en bizare rol. En toch blijf ik hem leuk vinden ook al speelt hij een moordlustige barber.. (Sweeney Todd)

 photo Johnny-Depp-johnny-depp-34330264-1600-1200_zps63a03ea5.jpg

Nicky Byrne

1 van de zangers van Westlife. Om blij van te worden. Minder blij werd ik van de clip Queen of My Heart waar hij z’n haar met een tondeuse bewerkt. Erg jammer nog steeds dat Westlife uit elkaar is.. Die ogen<3

 photo 1615582552_zpsacbdc600.jpg

Heath Ledger

Een steen goede acteur waar ik mee bekend werd door 10 thins I Hate About You waar hij heel charmant een kikker ontleed. Ook speelde hij in A Knights Tale… Zijn beste rol was tevens ook zijn laatste: De joker in de Batman film. In 2008 overleed de acteur, waarschijnlijk een overdosis aan verschillende slaappillen. Eeuwig zonde.

 photo 2560x1440-heath-ledger-closeup_zps1bf37e3b.jpg

Joshua Jackson

Onze hottie uit Dawson’s Creek. Als Pacey Witter heeft hij echt mijn hart gestolen..

 photo joshua_jackson_19_zpsc0275c05.jpg

Chris Hemsworth

O.a. uit Snow White and the Huntsman en uiteraard kent iedereen hem als Thor met z’n mooie hamer. Bij mij mag hij altijd even langskomen..

 photo chris-hemsworth-empire-magazine-outtakes-21_zpsf3b16702.jpg

George Eads

Speelt Nick in CSI, een serie die ik pas ben gaan volgen. Niet alleen door hem vind ik het een top serie maar het is zeker niet verkeerd om naar te kijken.. Echter vind ik de jongere Nick leuker dan hoe hij er nu uit ziet..

 photo George-Eads-csi-275539_904_941_zps85029877.jpg

Ryan Reynolds

Leerde ik kennen in de serie Two Guys, a Girl and a Pizza Place uit 1998. O.a. uit Blade: Trinity, The Proposal, Buried (waar hij wordt opgesloten in een kist levend onder de grond) en Green Lantern. In een groen pakje ziet hij er ook nog prima uit.

 photo ryanrynolds_zps1c955336.jpg

En wie zijn jullie hotties?

About the Author

35 Comments

Rowan

Johnny en Ryan zijn bij mij ook favoriet! Ik heb ook een crush op Arie Boomsma! Na al die mooie mannen verschijnen er nu hartjes in mijn ogen hoor, aaaahhhhh.

Reply
Mich

Oh Ryan Reynolds, oh lala…. Ik heb hier laatst ook een blogje over gemaakt. Altijd leuk om dit op een rijtje te zetten! :)))

Reply
Evi

Nicky Byrne, en als (durf ik het hard op te zeggen? Ja doe ik) die harde westlife fan! ben ik het helemaal met je eens πŸ™‚

Reply
Eline

Wat grappig dat smaken zo verschillen! Johnny Depp blijft leuk en Ryan Reynolds is ook erg leuk, maar de rest is toch niet helemaal mijn smaak haha!

Reply
Kiss & Make-up

Heeelemaal akkoord met Johnny Depp en Ryan Reynolds. En van mij mag Ian Somerhalder er ook nog bij.

Reply
Lief meisje

Heath Ledger en George Eads staan beide wel hoog op mijn lijstje mooie beroemde mannen. Shemar Moore en Alex O Loughlin staan ook nog wel hoog op mijn lijstje.

Reply
Moira

Ik heb een voorliefde voor films met Johnny Depp. Gelukkig is het geen straf om naar hem te kijken πŸ™‚

Je smaak is verbterd in de loop der jaren (LOL) πŸ™‚

Reply
Sophie

Hello Chris Hemsworth…. vond hem in Thor zoooo aantrekkelijk haha! Kan niet wachten op deel 2 πŸ™‚

Reply
ChantalAngel

Johnny Depp en Ryan Reynolds yummie haha. Ja ik ben ook een jaren 80 kind en dus blijft Johnny iets hebben haha

Reply
Marije

Johnny Depp vind ik wel de mooiste uit je lijstje πŸ˜‰ Ik ben meer van de ‘donkere’ mannen met John Williams zou ik nou bijvoorbeeld wel eens een beschuitje willen eten πŸ˜‰

Reply
Anke

Dat is wel een hele jonge George Eads, vind hem tegenwoordig toch minder… Hij aged niet zo mooi als Johnny Depp πŸ˜‰

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *