Boeken, film/tv & youtube,  Liefde voor..

My Guy Crushes

Na het blogje My Girl Crushes hier de mannelijke versie. Ook na het blogje Vroegere crushes. IEWL. waarin ik vertel waar ik nu absoluut geen crush meer op heb kon ik jullie deze hotties niet onthouden. Veel kijk plezier!

 photo guycrushes2_zps55022f2b.jpgJohnny Depp

Mr Hottie. En bijna even oud als mijn eigen vader, WOOPS. Maar de loooks heeft hij zeker. O.a. bekend van Pirates Of The Caribbean, de tv serie 21 Jump Street, Alice in Wonderland, Edward Scissorhands, The Tourist & Dark Shadows. Hij speelt elke keer weer een meesterlijke en bizare rol. En toch blijf ik hem leuk vinden ook al speelt hij een moordlustige barber.. (Sweeney Todd)

 photo Johnny-Depp-johnny-depp-34330264-1600-1200_zps63a03ea5.jpg

Nicky Byrne

1 van de zangers van Westlife. Om blij van te worden. Minder blij werd ik van de clip Queen of My Heart waar hij z’n haar met een tondeuse bewerkt. Erg jammer nog steeds dat Westlife uit elkaar is.. Die ogen<3

 photo 1615582552_zpsacbdc600.jpg

Heath Ledger

Een steen goede acteur waar ik mee bekend werd door 10 thins I Hate About You waar hij heel charmant een kikker ontleed. Ook speelde hij in A Knights Tale… Zijn beste rol was tevens ook zijn laatste: De joker in de Batman film. In 2008 overleed de acteur, waarschijnlijk een overdosis aan verschillende slaappillen. Eeuwig zonde.

 photo 2560x1440-heath-ledger-closeup_zps1bf37e3b.jpg

Joshua Jackson

Onze hottie uit Dawson’s Creek. Als Pacey Witter heeft hij echt mijn hart gestolen..

 photo joshua_jackson_19_zpsc0275c05.jpg

Chris Hemsworth

O.a. uit Snow White and the Huntsman en uiteraard kent iedereen hem als Thor met z’n mooie hamer. Bij mij mag hij altijd even langskomen..

 photo chris-hemsworth-empire-magazine-outtakes-21_zpsf3b16702.jpg

George Eads

Speelt Nick in CSI, een serie die ik pas ben gaan volgen. Niet alleen door hem vind ik het een top serie maar het is zeker niet verkeerd om naar te kijken.. Echter vind ik de jongere Nick leuker dan hoe hij er nu uit ziet..

 photo George-Eads-csi-275539_904_941_zps85029877.jpg

Ryan Reynolds

Leerde ik kennen in de serie Two Guys, a Girl and a Pizza Place uit 1998. O.a. uit Blade: Trinity, The Proposal, Buried (waar hij wordt opgesloten in een kist levend onder de grond) en Green Lantern. In een groen pakje ziet hij er ook nog prima uit.

 photo ryanrynolds_zps1c955336.jpg

En wie zijn jullie hotties?

0

35 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *