SWYF: Compleet in fashion, shops, brands & trends

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SWYF


 photo swyf_zpse0435105.png

SWYF is dé plek waar je moet zijn voor alles op het gebied van fashion ‘,
zo begint het stukje over deze site op SWYF.nl. Niets is minder waar aangezien je echt alles kan vinden.

Van kleding, schoenen tot accessoires. Ook is er een handig overzicht met aangesloten winkels denk aan Hunkemüller, Wehkamp, Zalando & Vimodos. Zo heb je dus een site waarbij er allerlei winkels in 1 overzicht te zien zijn. Hoewel ik niets van deze site had gehoord ben ik erg positief verrast.

Naast de overzichtelijke site zijn er ook nog wat handige filters die je kan instellen om zo je zoekopdracht een stuk gemakkelijker en specifieker te maken. Zoek je kleding in een bepaalde kleur, prijscategorie of juist van een bepaalde winkel? Stel het zo in dat je gelijk bij jou voorkeur uitkomt. Uiteraard ben je ook creatief en probeer je de lookbook functie uit, gewoon om nieuwe stylen uit te testen. Misschien maak je wel een look van de catwalk na, maar dan voordeliger. Of je creëert je eigen modetrends en kijkt naar je eigen inspiratie voor jouw looks.

Zoals jullie weten ben ik niet echt een jurkjesmeisje. Echter is mijn kast steeds meer gevuld met leuke jurkjes, die ik ook daadwerkelijk vaker draag. En bij SWYF heb ik zeker wat leuke jurkjes gezien die mijn jurkjescollectie kunnen aanvullen.

Opzoek naar fashion? Check deze handig site dan eens.

12 reacties op “SWYF: Compleet in fashion, shops, brands & trends

  1. Wat ik zo snel kon zien is dat het een hele overzichtelijke en handige site is. Ik heb nog een leuk rokje en bolero nodig. Ik zal deze site’s zeker onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *