I won’t quit roller skating until I am physically unable.

Aangezien ik nu een minder actieve baan heb wilde ik graag wat meer gaan bewegen. M. en ik besloten om gezellig samen te gaan skaten. Gisteren was het zover en zijn we naar de winkel gegaan om skates te halen. Gelijk die avond uitgeprobeerd en het was heerlijk. Hoewel ik echt bekaf was, aangezien ik echt geen conditie heb, voelde het erg goed. Het was echt jaren geleden dat ik op skates heb gestaan maar het was erg leuk om te doen.

Verder hebben we een app geïnstalleerd om onze kilometers en route te bekijken. We hebben Maandag 4.63 km gereden, heel wat zo voor een eerste keer! Ook heb ik gelijk een sportband aangeschaft die binnenkort binnen komt om zo de telefoon goed op te kunnen bergen tijdens het rijden. (zie plaatje rechts onder)

Het is dus zeker bevallen en wil het een aantal keren per week gaan doen.

 photo skaten2_zps22663b3b.jpg

En wat je dan krijgt he als je hardop jezelf afvraagt hoe je dit blogje gaat noemen:
‘Ik heb nog een hoop te doen om even snel te worden als M.’

Sure. Bikkel.

Doen jullie nog iets om je conditie op pijl te houden?

Volg mij op Instagram

36 reacties op “I won’t quit roller skating until I am physically unable.

 1. Superleuk! Ik doe nu aan hardlopen, maar skeeleren lijkt me zoveel chiller. het komt er alleen niet van om skates weer in de goeie maat te kopen ..

 2. Skaten is LEUK!! Ik heb dit altijd heel graag gedaan, paar weken geleden ook nieuwe skates gekocht 🙂 Vind het leuker dan hardlopen haha

 3. Ik deed het veel als kind en tiener. Vond het altijd erg fijn, maar is nu niet zo goed voor mijn gewrichten. Wat tof dat je er zoveel plezier aan hebt!

 4. Fitnessen en lopen, vroeger ook wel veel geskeelerd maar dat is alweer een paar jaar geleden… Welke app heb je hiervoor geïnstalleerd dan?

 5. Leuk! Ik heb het een hele tijd geleden ook geprobeerd omdat ik het vroeger elke dag deed.. maar skaten is toch best wel lastig als je het een hele tijd niet hebt gedaan hihi..

 6. Ik zou ook graag willen skaten, conditie is erg laag.. en krijg al gauw last van kuiten. Moet ik eigenlijk gewoon doorzetten natuurlijk.

 7. Leuk zeg, ook gezellig dat jullie dit samen gaan doen. Helaas mag ik niet sporten op het moment. Maar ik fietste en wandelde best veel. Daarnaast werd er af en toe wat gezwommen en was er net een abbo op de sportschool genomen..

 8. Aaaah skaten.. Ja dat doe ik zo af en toe ook nog wel eens. Heerlijk door de polder.
  Helaas is vriendlief zeer gevoelig voor blaren dus die doet niet zo heel vaak mee 🙁
  Verder doe ik natuurlijk aan hardlopen !! Ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *