I won’t quit roller skating until I am physically unable.

Aangezien ik nu een minder actieve baan heb wilde ik graag wat meer gaan bewegen. M. en ik besloten om gezellig samen te gaan skaten. Gisteren was het zover en zijn we naar de winkel gegaan om skates te halen. Gelijk die avond uitgeprobeerd en het was heerlijk. Hoewel ik echt bekaf was, aangezien ik echt geen conditie heb, voelde het erg goed. Het was echt jaren geleden dat ik op skates heb gestaan maar het was erg leuk om te doen.

Verder hebben we een app geïnstalleerd om onze kilometers en route te bekijken. We hebben Maandag 4.63 km gereden, heel wat zo voor een eerste keer! Ook heb ik gelijk een sportband aangeschaft die binnenkort binnen komt om zo de telefoon goed op te kunnen bergen tijdens het rijden. (zie plaatje rechts onder)

Het is dus zeker bevallen en wil het een aantal keren per week gaan doen.

En wat je dan krijgt he als je hardop jezelf afvraagt hoe je dit blogje gaat noemen:
‘Ik heb nog een hoop te doen om even snel te worden als M.’

Sure. Bikkel.

Doen jullie nog iets om je conditie op pijl te houden?

Volg mij op Instagram

About the Author

36 Comments

Bo Bea

I Love Skating, ik ga die app ook proberen. Ik gebruik dezelfde sportband voor als ik ga sporten, heel handig

Reply
Nicky

Wat leuk dat jullie dit samen doen! Ik kan het helemaal niet maar het lijkt me wel heel leuk om te doen.

Reply
Regina

Superleuk! Ik doe nu aan hardlopen, maar skeeleren lijkt me zoveel chiller. het komt er alleen niet van om skates weer in de goeie maat te kopen ..

Reply
Ann

Skaten is LEUK!! Ik heb dit altijd heel graag gedaan, paar weken geleden ook nieuwe skates gekocht 🙂 Vind het leuker dan hardlopen haha

Reply
Marcella

Ik deed het veel als kind en tiener. Vond het altijd erg fijn, maar is nu niet zo goed voor mijn gewrichten. Wat tof dat je er zoveel plezier aan hebt!

Reply
Rianne

Ik ben vooral goed in het vinden van excuses om niet te bewegen.

Geniet van het skaten!

Reply
Wanda

Fitnessen en lopen, vroeger ook wel veel geskeelerd maar dat is alweer een paar jaar geleden… Welke app heb je hiervoor geïnstalleerd dan?

Reply
Kayla

Leuk! Ik heb het een hele tijd geleden ook geprobeerd omdat ik het vroeger elke dag deed.. maar skaten is toch best wel lastig als je het een hele tijd niet hebt gedaan hihi..

Reply
Marije

Oh leuk! heb vroeger heel veel geskate.. 😀 Op het moment doe ik ook écht te weinig eigenlijk :s

Reply
Simone

Skaten is zooo leuk! Helaas kan ik dat niet meer 🙁 Maar ik heb nog altijd skates in huis, voor mocht het ooit weer eens lukken!

Reply
Diana

Ik zou ook graag willen skaten, conditie is erg laag.. en krijg al gauw last van kuiten. Moet ik eigenlijk gewoon doorzetten natuurlijk.

Reply
Michelle

Leuk zeg, ook gezellig dat jullie dit samen gaan doen. Helaas mag ik niet sporten op het moment. Maar ik fietste en wandelde best veel. Daarnaast werd er af en toe wat gezwommen en was er net een abbo op de sportschool genomen..

Reply
Lyanne

Leuk skaten! Ik liep een tijdje hard, maar heb helaas nu een blessure aan mijn voet. Skaten zou een mooi alternatief zijn!

Reply
Deborah

Aaaah skaten.. Ja dat doe ik zo af en toe ook nog wel eens. Heerlijk door de polder.
Helaas is vriendlief zeer gevoelig voor blaren dus die doet niet zo heel vaak mee 🙁
Verder doe ik natuurlijk aan hardlopen !! Ook leuk!

Reply
Femke

Jaaa ik zou ook zo graag weer skaten! Vroeger veel gedaan. Nu durf ik eigenlijk niet meer zo goed. :’)

Reply
Lief meisje

Momenteel niet zo veel. Ik zou wel willen maar kan de motivatie niet opbrengen om iets te gaan doen. Wat dan wel weer slecht is.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *