32 reacties op “Gezellig Zondagje @ de bios

  1. Serieus, hoe laat was jij in de bios? Ik was zondag ook in de bios, alleen dan voor de film ‘Now you see me’ ๐Ÿ˜€

  2. Oh, dat Italiaans ijsje… lekker! Mac kan me, behalve de milkshake, gestolen worden. Wij hebben gisteren lekker een stuk gefietst en toen thuis nog de restjes opgeknabbeld die over waren van het feestje van vriendlief zijn verjaardag…

  3. Klinkt als een leuke dag en Despicable Me is altijd leuk ^^
    Ik heb gisteren wat in het huis gerommeld, wat gehaakt en in de middag hadden wij een verjaardag/bbq ๐Ÿ™‚

  4. Dat klinkt als een leuke zondag! Ik ben gisteren op de fiets, met hond voor op in de mand, naar mijn ouders gefietst. Heb daar heerlijk in de tuin gezeten. En savonds heb ik ook nog een lange tijd op mijn eigen balkon kunnen zitten! Lekker relaxdagje gehad dus ๐Ÿ™‚

  5. Ik heb helemaal niks gedaan. Helaas. Want eigenlijk had ik wel wat willen gaan doen. Ook al was het gewoon samen een rondje lopen in het dorp. Ach, volgende keer beter. ๐Ÿ™‚ De film was erg leuk zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *