Gezellig Zondagje @ de bios

Gister een gezellig dag gehad in Scheveningen: heerlijk gelachen bij Despicable Me II, gegeten bij de Mac en toe nog een ijsje gehaald.

 photo 20130714_125700_zps45f0bb77.jpg photo 20130714_131026_zps9b82f869.jpg

 photo 20130714_154443_zps139f3eda.jpg

En wat hebben jullie op Zondag gedaan?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

32 Comments

  1. Oh, dat Italiaans ijsje… lekker! Mac kan me, behalve de milkshake, gestolen worden. Wij hebben gisteren lekker een stuk gefietst en toen thuis nog de restjes opgeknabbeld die over waren van het feestje van vriendlief zijn verjaardag…

  2. Je was lekker dichtbij zeg gisteren. Wij hebben vooral rustig aan gedaan. Waren nog moe van almere afgelopen zaterdag.

  3. Dat klinkt als een leuke zondag! Ik ben gisteren op de fiets, met hond voor op in de mand, naar mijn ouders gefietst. Heb daar heerlijk in de tuin gezeten. En savonds heb ik ook nog een lange tijd op mijn eigen balkon kunnen zitten! Lekker relaxdagje gehad dus πŸ™‚

  4. Klinkt als een leuke dag en Despicable Me is altijd leuk ^^
    Ik heb gisteren wat in het huis gerommeld, wat gehaakt en in de middag hadden wij een verjaardag/bbq πŸ™‚

  5. Ik heb helemaal niks gedaan. Helaas. Want eigenlijk had ik wel wat willen gaan doen. Ook al was het gewoon samen een rondje lopen in het dorp. Ach, volgende keer beter. πŸ™‚ De film was erg leuk zeker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *