Gezellig Zondagje @ de bios

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

32 Comments

annouska

Serieus, hoe laat was jij in de bios? Ik was zondag ook in de bios, alleen dan voor de film ‘Now you see me’ 😀

Reply
SAS

Wat toevallig haha. Ik was er ‘s middags rond 2e… Jij?! Was Now You See Me een goede film?

Reply
Maaike

Ook in de bios! Ik ben naar Byzentium geweest, als je van Twilight achtige films houd zeker een aanrader 🙂
X

Reply
Merel

Ik vond de eerste film echt hilarisch, dus ik ben erg benieuwd naar de tweede!

Reply
Wanda

Oh, dat Italiaans ijsje… lekker! Mac kan me, behalve de milkshake, gestolen worden. Wij hebben gisteren lekker een stuk gefietst en toen thuis nog de restjes opgeknabbeld die over waren van het feestje van vriendlief zijn verjaardag…

Reply
Daniëlle

Die film lijkt me zo leuk! Ik ga er over 2 weken heen. Deel 1 was al zo tof 🙂

Reply
Laura

Je was lekker dichtbij zeg gisteren. Wij hebben vooral rustig aan gedaan. Waren nog moe van almere afgelopen zaterdag.

Reply
Michelle

Klinkt als een leuke dag en Despicable Me is altijd leuk ^^
Ik heb gisteren wat in het huis gerommeld, wat gehaakt en in de middag hadden wij een verjaardag/bbq 🙂

Reply
Simone

Dat klinkt als een leuke zondag! Ik ben gisteren op de fiets, met hond voor op in de mand, naar mijn ouders gefietst. Heb daar heerlijk in de tuin gezeten. En savonds heb ik ook nog een lange tijd op mijn eigen balkon kunnen zitten! Lekker relaxdagje gehad dus 🙂

Reply
Tineke

Gezellig! Ik wil die film ook nog zien, maar m’n vriend vind het altijd zo duur :’) dus we gaan niet zo vaak!

Reply
Wendy

Ik heb helemaal niks gedaan. Helaas. Want eigenlijk had ik wel wat willen gaan doen. Ook al was het gewoon samen een rondje lopen in het dorp. Ach, volgende keer beter. 🙂 De film was erg leuk zeker?

Reply
Bo

Super leuk! Ik wil de film ook nog graag zien! Ik had een lekker relaxte zondag, lekker veel geblogt.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *