Huishoudelijke mededelingen

 photo hh_zps61074040.png

Huishoudelijke mededeling #1: Zoals jullie kunnen zien heb ik een nieuwe layout en een super gave header. Ik had wat problemen met de header in mijn vorige layout dus heb ik hem veranderd. Heel erg bedankt iedereen voor de hulp op Twitter en via de email. De header heb ik laten maken door Wen. Super thankssss!
Verder ben ik nog dus druk bezig met deze layout..

Huishoudelijke mededeling #2: Tevens zijn er het afgelopen weekend geen blogposten verschenen. Ik heb volop inspiratie en ga dus ook weer blogjes plannen. Ik heb super genoten van het weekend en even bijgekomen van mijn aller eerste werkdag bij mijn nieuwe baan. Het was super, maar het zijn echt heel veel nieuwe dingen (en indrukken) dus het zal af en toe wel stil vallen hier @ iliveformydreams..

Tevens wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties op mijn blogje over mijn nieuwe baan.

Huishoudelijke mededeling #3: Binnenkort ga ik even alle pagina’s in de menubalk weer bijwerken. De About pagina is al aangepast. De rest komt nog.

39 reacties op “Huishoudelijke mededelingen

 1. Hij ziet er super mooi uit. Neem lekker de tijd en bloglovin laat wel weten aan mij wanneer je er weer bent πŸ˜‰

 2. En ook fijn dat je nieuwe baan beviel. Begin is altijd zo vermoeiend.
  Wat doe je eigenlijk voor werk?

  1. Als je bij dit blogje bij Huishoudelijke mededeling 2 kijk en drukt op de onderstreepte tekst: ‘mijn nieuwe baan’ kom je uit bij het blogje waar ik er over vertel.

 3. Je nieuwe header ziet er schitterend uit in een leuke, originele stijl.
  Nog veel succes met je nieuwe baan!

  Groetjes, Myriam

 4. Gelukkig is het gelukt met je kopfoto, hij is erg leuk ^^
  En wat fijn dat je eerste werkdag goed is bevallen, heel veel plezier nog!

 5. Je header vind ik echt mooi! Ik snap wel dat je het even druk hebt met je nieuwe baan, is altijd wennen! Maar het komt wel goed, ik blijf zeker een bezoekje brengen aan je blog πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *