Week 18 & 19 in foto’s

 photo PhotoGrid_1368114871251_zps9abd593f.png

* Snake @ work, super om vast te houden * nieuwe agenda invullen met een kopje thee *
* contract getekend voor mijn nieuwe job! Halleluja * lekker op het balkonnetje in de zon *
 photo PhotoGrid_1368114919543_zps5aeb0b0b.png

* Nieuwe schoenen gekocht, erg blij mee * meer aan Yoga aan het doen de afgelopen weken, bevalt! *
* lunch met vriendinnen @ B&B, zalm bagel * bij de tandarts horen dat je verstandskiezen er uit moeten binnenkort, zo niet leuk *

Volg mij op Instagram

38 reacties op “Week 18 & 19 in foto’s

 1. Het is inmiddels al weer jaren geleden dat mijn tandarts zei dat ik wel eens flink last kon gaan krijgen van mijn verstandskiezen en dat ze er dan waarschijnlijk uit gesneden moesten worden (ze ‘groeien’ namelijk scheef). Gelukkig is dat nog steeds niet gebeurt, al houden ze het wel in de gaten door elk jaar een foto te maken.

 2. Bij mij komt er na 30 jaar een verstandskies door, nu ben ik ook bang dat ie eruit moet :-/ Vrijdag krijg ik een speciale porseleinen vulling, das extra duurzaam. Bluh, ook geen zin in!

  1. Ik heb geen last van m’n verstandskiezen maar ze kunnen slecht gaan worden aangezien ze erg scheef staan en ver naar achter.. Ik ga over een aantal maandjes even bekijken wat ik ga doen.

   1. Ooh zo okรฉ mijn nieuwe tandarts (nouja nieuw zit nu zo’n 5/6 jr ofzo bij hem?) begon meteen over mijn verstandkiezen eruit trekken.. Zo eigenwijs dat ik ben wil ik dat niet en vroeg ook waarom ik dat nou zou laten doen als ik er geen last van heb? Toen vertelde hij mij dat de meeste tandartsen de verstandkiezen eruit halen, omdat men daar niet goed bijkomt met tanden poetsen en daarom gauw klachten krijgen ervan..

 3. Leuke collage, en die slang, ieh! Met het formaat van je header is op mijn iPad trouwens niets mis, maar je tekst en foto’s daarentegen lijnen wel heel gek uit?

 4. whaaaa die slang! held! of gek! ^^ en alvast sterkte gewenst voor je verstandskiezenverhaal, schijnt ook mee te kunnen vallen #hierniet maar hoop ik voor je!

 5. Leuke foto’s! Mijn verstand is jaren geleden door de kaakchirurg verwijderd. Alle 4 in 1 keer, ideaal!

 6. Leuke foto’s! Over je header, als je hem in paint opent en dan klikt op formaat wijzigen (naast ‘selecteren’), dan kun je hem groter maken als je op pixels drukt.
  Zo heb ik het tenminste gedaan ๐Ÿ˜› Hoop dat dat lukt!

  1. Dit is al iets wat ik heb geprobeerd. De header is de juiste grote maar hij verkleind hem. Ligt waarschijnlijk aan een code op mijn site die een image verkleind maar kan het niet vinden ^^ Thanks wel voor de tip.

 7. Wat een leuke foto’s! Slangen zijn altijd bijzonder om vast te houden, je verwacht namelijk heel iets anders..
  Glibberig of glad, maar eigenlijk zijn ze heel droog en gespierd ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *