Op dit moment #6

 photo 546743_324836194254440_100001841863509_773252_735592858_n_large_zps924b81b1.jpg

Houdt (nog steeds) van: M’n man, vrienden, leuke meetings met vrienden, theetjes drinken.

Leest: Tess Gerritsen. Hierna nog 3 boeken van haar om te lezen, heerlijke schrijfster.

Kijkt: Eigenlijk nog weinig behalve Criminal Minds & CSI. Wel is er nu weer De jongens tegen de meiden wat ik een super leuk programma vind.

Denkt aan: Heel wat leuke ideeΓ«n voor iliveformydreams. De laatste tijd erg veel inspiratie ervoor.

Overweegt: Een weekend in bed te blijven liggen met een kopje thee en een stuk of tig boeken.

Geniet ik van: Het feit dat ik een nieuwe baan heb. Super veel zin in en eindelijk een stukje rust (hoewel het natuurlijk wel super spannend is) Morgen al mijn eerste werkdag, wish me luck!

Luistert naar: Heerlijk nummer van Mr. Timberlake

Werkt aan: Regelmatig Yoga & workouts doen. Het voelt goed als het is gedaan maar me er toe zetten lukt niet altijd even goed. Tijd ervoor maken, dat moet ik doen.

Wenst: Dat mijn verstandskiezen er niet uit hoeven maar dit moet helaas wel. Ik kijk er echt heel erg tegen op.. Gelukkig hoeven ze er niet acuut uit en ga ik dus pas over een aantal maanden (als ik ook een beetje gesetteld ben op m’n nieuwe werk)

[ Zie hier deel 1 , deel 2 , deel 3, deel 4 & deel 5 ]

25 reacties op “Op dit moment #6

  1. Die verstandskiezen, mij moet je er niet over praten, ik heb 8 jaar gewacht om ze er uit te laten halen… en dan was dat nog maar voor 2. Ik zou zeggen, doen onder volledige verdoving, dan heb je er zelf ook niet veel last van, voor mij was dat toch de oplossing πŸ˜€

  2. Leuk! Enne, verstandskiezen eruit valt echt reuze mee (bij mij zijn ze allemaal al lang weg). Het is een beetje ongemakkelijk, maar niet heel naar. Niet bang zijn!

  3. Leuk blogje. Mirrors van J.T. vind ik ook echt een leuk nummer πŸ™‚ een lekkere man die lekkere nummers maakt, haha. Ik heb mijn verstandskiezen enkele jaren geleden laten uitsnijden. Prettig was het inderdaad niet, ik heb er wel wat last van gehad. Maar ach, het geneest wel hoor πŸ˜‰ Veel succes op je eerste werkdag….ik begin binnenkort ook elders πŸ™‚

  4. Een heel weekend in bed blijven liggen… als het buiten hoost en stormt en dan idd met tig boeken, misschien wat dvd’tjes ter afwisseling… en natuurlijk een dikke pot thee! Klinkt goed!

  5. Leuk blogje. Ik ben ook gek op Tess Gerritsen heb inmiddels al haar boeken al gelezen. Momenteel lees ik dan ook veel boeken van simone van der vlugt. Net zoiets.
    Een nieuwe baan is eng ja. Veel succes morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *