Looking for a new car

De meeste van jullie weten het al: vriendlief en ik zijn op zoek naar een nieuwe auto. Welke we nemen weten we nog niet maar we willen iniedergeval wel een 5 deurs-wagen hebben (handig voor de toekomst). Nou zijn we dus gaan kijken voor een nieuwe, een Suzuki Swift. We hebben er ingereden en het reed, moet ik zeggen echt goed. Vooral omdat de koppeling hoog op moet komen en ik dit gewend ben uit mijn leswagen (diesel). Of we een Suzuki nemen weten we nog niet maar het was een lekker autootje om in te rijden.


Aangezien onze auto nu bij de garage is (er was wat lek) kunnen we deze week nog niet echt voor auto’s gaan kijken. Als onze auto weer terug is willen we gaan speuren bij de autodealer. We leuk om samen te kijken naar een auto vooral nu ik er ook ik kan rijden. Die we nu hebben, hebben we ook samen besloten te kopen maar deze hierna wordt toch echt van ons saampjes.

Mochten jullie dus tips hebben waar we een auto kunnen kopen of andere dingen waar we goed op moeten letten bij de aankoop dan hoor ik dit natuurlijk graag ๐Ÿ™‚

7 reacties op “Looking for a new car

 1. Oeh leuk! Wij hadden een vriend meegenomen die er een beetje verstand van heeft. Maar laat een tweede hands altijd officieel keuren/nalopen voordat je hem koopt! Je kan nooit alles zelf zien. En voor de rest een goeie proefrit maken. Paar keer snel optrekken en hard op de rem trappen. Beetje slingeren enzo om te kijken of je geen gekke dingen/geluiden ziet/hoort. Veel plezier met zoeken!

 2. Geen idee! Ik heb niets met auto’s. Het beste wat we ooit hebben gedaan was onze auto inruilen voor een custom motor! Al staat deze de komende 6 maanden in een garage. Maar we hadden een Honda Fusion en die vond ik best cool. Succes!

 3. Heb ook geen echte tips voor je. Ik heb in 8jaar tijd al 3 auto’s gehad haha.
  Maar volkswagen zal toch wel favoriet voor mij blijven!

 4. Mijn eerste auto kwam van een garage af, mijn tweede auto heb ik bij de dealer gehaald. Bij de echte fiat dealer. Ik had even iets meer vertrouwen daarin, mede ook omdat ik die dealer al jaren en jaren ken.

  Bedenk goed dat een nieuwe auto echt poepieduur is en je vaak voor de helft van het geld al een goedkopere tweede of derde hands kunt halen die nog goed onderhouden is.

 5. Wij hebben laatst een Ford gekocht. Heb er niet zoveel verstand van maar ben er heel blij mee! Ik laat manlief die keuze wel maken ๐Ÿ™‚

 6. Wat een leuk idee! ๐Ÿ˜€
  Veel succes ermee! Tips heb ik niet, heb zelf geen auto en heb er weinig verstand van. ๐Ÿ˜› O ja, neem wel iemand mee die verstand heeft van auto’s als je een (tweedehands) auto wilt kopen, voor je het weet ben je opgelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *