Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Mijn allereerste rit

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

12 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Anouk
  21/09/2009 at 16:00

  ik heb ook pas kort mijn rijbewijs, inderdaad een groot verschil tussen diesel en benzine!

  Ik heb gewoon gelest in een golfje en me ouders hebben een ford focus station, veeel groter dus. Ik vind het nog een beetje eng haha, vooral het inparkeren gaat nog niet echt goed.

 • Reply
  Annet
  21/09/2009 at 10:45

  Ja, je leert pas echt rijden nadat je je rijbewijs hebt gehaald. Dat had ik ook! Maar het komt vanzelf goed, gewoon blijven oefenen en in verschillende auto’s gaan rijden. Succes!!

 • Reply
  Shanti
  21/09/2009 at 08:27

  Altijd wennen in het begin, maar dat komt vast helemaal goed!:D

 • Reply
  Sharon
  21/09/2009 at 05:38

  Ik moest na rijlessen, en het halen van rijbewijs, rijden in de vw bus van mn vader… zooooo eng als je alleen maar in een beetle gelest hebt! Maar ik heb in het begin ook onwijs veel gereden, vooral toen ik mn eigen autotje had. Idd goed voor de oefening, en probeer ook zo veel mogelijk soorten auto’s! Altijd goed ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Emma
  20/09/2009 at 18:24

  Wat tof zeg, gefeliciteerd alsnog en succes met oefenen.

 • Reply
  Sanne
  20/09/2009 at 13:44

  Leuk, leuk, leuk! Zo’n eerste keer rijden vond ik maar eng. Inderdaad ook van diesel naar benzine/gas, waarom doen ze dat toch. ๐Ÿ˜› Maar gelukkig lukte het meteen al aardig goed. Inparkeren kan ik nog steeds niet zo goed haha. Maar daar ben je vrouw voor, toch??? ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Deirdre
  20/09/2009 at 10:01

  Voor je het ben je aan de koppeling gewend ๐Ÿ™‚ Iedereen heeft dat in het begin. Ik moet nu telkens wennen tussen een diesel automaat en benzine schakelen. 5min rijden en je bent helemaal gewend ๐Ÿ™‚

  Toen ik net mn rijbewijs had was ik altijd bang dat ik niet kon inparkeren. Maar dat ging een stuk makkelijker dan gedacht.

  Dus lekker vaak gaan oefenen want dan ben je zo gewend eraan!

 • Reply
  Veronica
  20/09/2009 at 09:22

  Gek is dat dan he zonder instructeur rijden. Mijn vader liet mij gelijk rijden de dag dat ik mijn rijbewijs gehaald had terwijl ik dat nog helemaal niet wilde omdat ik mijn rijbewijs dus nog niet echt had. Ik had alleen het papiertje wat ik moest inleveren bij het gemeentehuis haha.. Maar het ging goed.. Bij benzine auto’s heb ik daar ook altijd last van gehad, tegenwoordig niet zo erg meer maar ik vind een Diesel nog steeds het fijnste en daar rijd ik ook het vaakste in…

 • Reply
  Chantal
  19/09/2009 at 08:55

  Ohh, die eerste keer rijden. Frusterend. Maar wees gerust, iedereen heeft dat gehad. Je moet echt wennen aan zelf rijden en op een gegeven moment komt die klik en dan lukt alles. Gaat helemaal goedkomen ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Saar
  18/09/2009 at 20:39

  Lijkt me echt eng de eerste keer ‘alleen’. Maar ga ervoor hoor ;-).

 • Reply
  Diana
  18/09/2009 at 18:27

  Leuk dat je al aan het rijden bent. Hoop op jaren rij plezier!

 • Reply
  Dhini
  18/09/2009 at 18:21

  Oh..leuk dat je zelf kan rijden. Ik wil ook ๐Ÿ˜€

  Dank je wel voor je comment op my blog.

  Lefs,
  Dhini

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png