Je zal het maar lekker vinden..

Onze katten hebben erg gekke gewoontes. Zo ligt de ene graag onder de dekens bij me en apporteert propjes. De andere staat altijd tegen de deur (om deze te openen aangezien hij niet altijd goed in het slot valt) en knaagt dus aan plastic. Plastic, je leest het goed.

Tasjes zijn niet veilig.. Ik heb allerlei plastic tasjes liggen met tand afdrukken in de handvaten. En niet een klein beetje, maar heel veel. Hetzelfde met plastic hoesjes.. Ze eet ze nog net niet op. Het kauwen vind ze geweldig. Waarom? Ik heb geen flauw idee.

Om even een voorbeeld te geven van een kapot geknaagd hoesje:

 photo 20130412_075337_zps72283944.jpg

Niets van plastic is veilig in ons huis. We proberen dan ook zoveel mogelijk weg te leggen.
Maarja, je vergeet er wel eens 1.

37 reacties op “Je zal het maar lekker vinden..

 1. Haha rare eetgewoontes of geef jullie niet genoeg eten πŸ˜‰ geintje! Onze konijnen knagen ook werkelijk aan alles. Kan mijn fiets niet eens in de tuin laten staan of de spatbord is kapot geknaagt, ooh wat was ik nijdig mja dan kijken ze je aan met van die pretoogjes en dan smelt je toch weer πŸ˜›

 2. Ze eten plastic omdat er visolie in plastic zakken zit… maar pas echt op hoor want die van mij doet het ook en dat heeft al behoorlijk wat stress opgeleverd.

  Zo was ik een keer een handvat kwijt van een etos tasje. Dierenarts gaf de keus: of braakmiddel (wat bij een kat niet altijd werkt omdat het dier niet alles uitbraakt) in de hoop dat het eruitkomt, drollen uitpluizen in de hoop dat het vanzelf eruit komt of wachten tot hij doodziek wordt een darmoperatie moet en alsnog kan overlijden aan een buikwandinfectie. Gelukkig lag het handvat de volgende dag netjes in de kattenbak (althans netjes…??). Leuk zo een kat met plasticfetisj maar levensgevaarlijk!
  Gelukkig blijft het bij knagen.

  En propjes en (speelgoed)muizen adopteren hier ook bekend. Super leuk!

  Wat ook leuk is: laserpen! Helemaal geweldig!

  Ik kan echt niet zonder die beesten!

 3. Hahaha herkenbaar, ik heb drie katten in huis en elk hebben ze zo hun rare gewoonten. Ik heb er eentje die altijd aan mijn badrand staat als ik in bad zit.

 4. Haha, heerlijk!
  Ik ken een kat, Parel, die alleen maar water aan de kraan komt drinken. Die alle dingen waar water in zit (vaas met bloemen, glas water of thee op tafel) omver moet gooien. En die plots mijn nieuwe handtas van Michael Kors al krabpaal ging gebruiken….je weer wel, hij zette er eens stevig zijn klauwtjes in. Toen kon ik er Γ©cht niet om lachen

 5. Oops, heel fijn is dat. Toen ik nog een poes had werd één van mijn eetstoelen gebruikt als krabpaal. En hoe vaak ik die stoel ook verplaatste ze wilde alleen die stoel.. Pas toen ik die ene stoel verving door zelfde stoel (omdat ik toch een set van 4 had) stopte ze er mee. Soms zijn katten gewoon onbegrijpbaar.

 6. EΓ©n van onze katten gaat in de badkamer zitten als je gaat douchen. Hij verstopt zich achter de wc om niet nat te worden. Op het moment dat je de kraan dicht draait springt hij op om het water van de grond op te drinken.

 7. Tsja, zo eet Luna (onze hond) stront… En mijn kleine haarspeltjes… Mijn Labello… De kast, daar mist nu een stuk uit… Owh en mijn zelf uit Rusland opgehaalde Matroesjka’s…

  Je zal het maar lekker vinden…. Rare beesten!

 8. Och, herkenbaar. Floortje wil graag op belangrijke apparaten kauwen.

  Telefoons, laptops, afstandsbedieningen. Overal vinden we haar tandafdrukjes in terug. :’)

 9. oh oh over slagroom gesproken XD als hier de dop eraf gehaald word staan ze binnen 2 sec bij ons XD En snowy van me vader hoeft maar garnalen te ruiken en hij is niet meer weg te slaan XD

 10. Whahah gek beest..
  De kat die bij mijn ouders loopt vermaakt zichzelf altijd. Ze kan uren spelen met een dopje van een (cola) fles.

 11. Hier ook twee gekke poezebeesten haha. Missy wil de hele dag door aandacht en apporteert ook en dan vooral de whiskas muisjes of die hele kleine rammel muisjes met een veertje als staart. Maya ligt ook graag onder de deken of zelf onder mijn shirt XD Beide knagen ze op plastic en houden van de fleece deken haha. Snowy die nu bij mijn vader woont knaagt hele verhuisdozen aan gort XD oja en hij krijgt deuren open, dus een aantal deuren daar staan de klinken van omhoog hahaha

 12. Het schijnt dat in plastic een bepaald stofje zit wat katten aantrekkelijk vinden. Onze Simba is er ook gek op.
  Maar dan ook vooral om er in te liggen, knagen er aan doet ze heel zelden..

 13. Haha grappig πŸ™‚ Onze kat wil juist altijd in tasjes gaan zitten. Ook al is dat tasje veel en veel te klein, dan nog probeert ze het πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *