8 redenen waarom ik graag crime series kijk

Ik ben niet iemand die vaak tv kijkt. Er zijn een aantal series die ik kijk waaronder de 2 crime series CSI & Criminal Minds. Hieronder de 8 redenen waarom ik het heerlijk vind zulke series te kijken. Het was de bedoeling 10 redenen te verzinnen maar ik bleef steken bij 8.
Maar wel 8 verdomd goede redenen!




1. Ik kan er helemaal inzitten. Alle beslommeringen van de dag vervallen. Heerlijk!
2. Sommige afleveringen zijn ZO spannend. En dan zo’n to be continued-stukje.. KILLING.
3. Het onvoorspelbare. Heerlijk als ik met mijn mond open voor de tv zit. Dát had ik niet verwacht.
4. De themes voordat een serie begint maakt al dat ik er zin in krijg (1 heb ik zelfs als ringtone)
5. De informatie die je over sommige dingen (doodsoorzaak/waarom iemand moord) krijgt vind ik reuze interessant.
6. De chemie tussen sommige spelers, toch een stukje romantiek wat nooit verkeerd is tussen al die lijken.
7. Sommige dudes die erin spelen zijn zeker niet verkeerd 😉
8. Mocht ik je ooit een keer willen vermoorden: ik weet 1000 manieren hoe ik dit kan doen en hoe ik ermee wegkom. Vriendjes blijven dus met mij..

Voor welke serie ga jij echt zitten om niet te missen?

27 reacties op “8 redenen waarom ik graag crime series kijk

  1. Ik kijk niet vaak tv, maar voor detectives maak ik een uitzondering. Zeker voor Sherlock Holmes (van de BBC) en voor Deense en Zweedse detectiveseries. Ik weet overigens vaak wel wie de dader is. 😉

  2. Ik keek vroeger naar Day’s of our lives maar die is niet meer :'( Ik kijk nu eigenlijk geen series meer en ben iemand die heel weinig tv kijkt of bijna nooit. TV staat nu ook uit thuis…

  3. Ik kan je helemaal vinden in jou blogje. Precies de reden dat ik dus ook fan ben van dit soort series.

  4. Haha leuk stukje. Ik heb/maak er geen tijd voor om een heel seizoen van een serie te volgen, maar als er toevallig een aflevering op tv is, dan moet ik hem ook tot het einde kijken, zo spannend!

  5. Voor zulke series ga ik ook goed zitten! Al heb ik CM al een tijd niet meer echt gekeken en zie ik CSI de laatste tijd juist weer vaker. Law & Order avondjes vind ik ook echt heerlijk trouwens. Eigenlijk is het verschrikkelijk, dat ze al die series telkens maar achter elkaar blijven uitzenden, zo moeilijk om dan te stoppen…

  6. Ik vind de mentalist en csi altijd leuk om naar te kijken, ik kan er helemaal niet tegen als ik een week moet wachten op het vervolg, ik kijk niet elke week namelijk en ben dan zo nieuwsgierig hoe het opgelost word.

  7. Ik ben ook een fanatieke crime serie kijker, ook CSI en af en toe Criminal Minds. Op dinsdag staat de recorder ingesteld op Elementary en The Following. Vooral die laatste is zo ontzettend spannend.

    En hoewel Joris niet zo van de crime series is, kijken we toch samen naar The Killing, een Deense crime serie. Ook al zo spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *