What I didn’t do..

Vandaag is dus (na onze vakantie) weer de eerste werkdag. Man wat gaan zo’n paar vrije dagen snel. Nou had ik een extra dagje vrij aan onze vakantie vast geplakt, altijd heerlijk.

Wat mijn planning was voor gisteren?
Wassen, opvouwen, afwassen, stoffen, stofzuigen, studeren, brieven schrijven, bloggen, opruimen, inruimen.. bezig zijn, bezig zijn, bezig zijn. Ik ben iemand die moeilijk ‘niks’ kan doen.

En wat ik heb gedaan gisteren:

 photo --1_zpsc74ed29a.png

Met een deken.
En een theetje erbij.
Voor úren! (het voordeel als je heel wat CSI afleveringen opneemt)

En natuurlijk heb ik wel wat kleine wasjes gedraaid en eventjes gestoft.
Maar meer niet.

Heerlijk. En niets voor mij he. Ik heb toch even lekker een ECHTE vrije dag genomen voor de verandering. En het voelde goed. Saskia-time is ontzettend belangrijk zeker in deze drukke (stress volle) periode. En ik ga het er zeker vaker van nemen.

33 reacties op “What I didn’t do..

  1. Soms dan wil ik ook vanalles doen, maar uiteindelijk komt er niet zo heel veel van. Is niet erg, mag wel af en toe :). I love CSI, kan dat ook uren achterelkaar kijken

  2. Verstandig om zulke dagen even in te plannen. Ik heb soms ook periodes dat ik dat veel te weinig doe en als ik het dan wel doe geniet ik daar zo ontzettend van!

  3. Jep die tijden zijn ontzettend belangrijk. Nu ik werkeloos ben merk ik ook pas hoe ik die me-time gemist heb.

  4. Zo een dagen moeten er zeker zijn! Achteraf denk ik dan wel eens van, hmm ik kon zo veel meer gedaan hebben, maar het doet altijd eens goed om gewoon niks te moeten

  5. Dat is ook wel eens belangrijk ja, even tijd voor jezelf en niks doen kan dan wel eens heerlijk zijn. Ik ben ook een persoon wat niet stil kan zitten moet altijd wat doen ^^

  6. Heerlijk toch?! Ik ben zooo slecht in niets doen, ik vind altijd wel iets wat ik kan of moet doen! Maar een dagje helemaal niks is ook wel eens lekker én nodig!

  7. Dat heb ik soms ook dat ik super veel plan om in een dag te doen en vervolgens kijk ik heel de dag tv ou serie. Maar het is wel goed om even alle stress uit je hoofd te halen en gewoon rustig aan doen en lekker doen waar je zin in hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *