What I didn’t do..

Vandaag is dus (na onze vakantie) weer de eerste werkdag. Man wat gaan zo’n paar vrije dagen snel. Nou had ik een extra dagje vrij aan onze vakantie vast geplakt, altijd heerlijk.

Wat mijn planning was voor gisteren?
Wassen, opvouwen, afwassen, stoffen, stofzuigen, studeren, brieven schrijven, bloggen, opruimen, inruimen.. bezig zijn, bezig zijn, bezig zijn. Ik ben iemand die moeilijk ‘niks’ kan doen.

En wat ik heb gedaan gisteren:

 photo --1_zpsc74ed29a.png

Met een deken.
En een theetje erbij.
Voor úren! (het voordeel als je heel wat CSI afleveringen opneemt)

En natuurlijk heb ik wel wat kleine wasjes gedraaid en eventjes gestoft.
Maar meer niet.

Heerlijk. En niets voor mij he. Ik heb toch even lekker een ECHTE vrije dag genomen voor de verandering. En het voelde goed. Saskia-time is ontzettend belangrijk zeker in deze drukke (stress volle) periode. En ik ga het er zeker vaker van nemen.

About the Author

33 Comments

Lidewij

Heerlijk toch, eens lekker niks doen! Ik ben er dol op, haha, onder een dekentje met kat op schoot hele avonden niks doen 🙂

Reply
Linda

Soms dan wil ik ook vanalles doen, maar uiteindelijk komt er niet zo heel veel van. Is niet erg, mag wel af en toe :). I love CSI, kan dat ook uren achterelkaar kijken

Reply
xLoveHappyx

I am always very busy but there is nothing as nice as a CSI marathon, sometimes 🙂 Don’t forget, there is still time to enter my giveaway!

Reply
Monique

Heel erg goed van je! Ik kan ook moeilijk ‘vrije tijd’ als vrije tijd te beschouwen. Toch goed om dat zo af en toe te doen!

Reply
Kiss & Make-up

Eens lekker niks doen kan ZO deugd doen. Ik leef soms veel te snel, en effe gas terugnemen is echt goed voor je soms. Genieten van die momenten dus!

Reply
Veronica

Verstandig om zulke dagen even in te plannen. Ik heb soms ook periodes dat ik dat veel te weinig doe en als ik het dan wel doe geniet ik daar zo ontzettend van!

Reply
annouska

Jep die tijden zijn ontzettend belangrijk. Nu ik werkeloos ben merk ik ook pas hoe ik die me-time gemist heb.

Reply
Inge

Zo een dagen moeten er zeker zijn! Achteraf denk ik dan wel eens van, hmm ik kon zo veel meer gedaan hebben, maar het doet altijd eens goed om gewoon niks te moeten

Reply
Lyanne

Hahaha dat herken ik zo erg! Ik kan ook van alles in mijn hoofd hebben en dan uiteindelijk helemaal niks van dat lijstje doen. 😉

Reply
Ann

Dat is ook wel eens belangrijk ja, even tijd voor jezelf en niks doen kan dan wel eens heerlijk zijn. Ik ben ook een persoon wat niet stil kan zitten moet altijd wat doen ^^

Reply
Eline

Heerlijk toch?! Ik ben zooo slecht in niets doen, ik vind altijd wel iets wat ik kan of moet doen! Maar een dagje helemaal niks is ook wel eens lekker én nodig!

Reply
Mayara Esther

Dat heb ik soms ook dat ik super veel plan om in een dag te doen en vervolgens kijk ik heel de dag tv ou serie. Maar het is wel goed om even alle stress uit je hoofd te halen en gewoon rustig aan doen en lekker doen waar je zin in hebt.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *