Music @ the moment #4

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

20 Comments

Cynthiiaa

Oh yes, dat nummer van Rihanna is echt incredible! Sowieso vind ik Will.I.Am ook geweldig met Britney, daarnaast doet het nummer mij nog steeds aan Serious Request denken. 🙂

Reply
Linda

Leuke liedjes, lekker wakker worden zo. Ik loop een beetje achter qua muziek, maar die van Justin en Rihanna vind ik ook erg mooi!

Reply
Deborah

Die van Rihanna en Will.I.Am vind ik best wel goed! Mijn favo nummers van het moment: Icona Pop – I Love It en Ellie Goulding – Anything could Happen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.