Dit boek werd mij aangeboden door de Crime Compagnie

Inmiddels zullen de vaste bezoekers van mijn blog wel weten dat ik een enorme thriller-fan ben. In zulke boeken kan ik geheel weg duiken om er dagen niet meer uit te komen. Nou heb ik laatst toch een spannende thriller gelezen..

Wat er op de site van De Crime Compagnie staat over dit boek:

Als het leven van je kind op het spel staat…

Anne Blom en haar achtjarige dochtertje Femke beginnen aan een nieuw leven in een andere stad. Ze heeft een goede baan, een eigen huis en een hartsvriendin met wie ze alles deelt. Dan slaat het noodlot toe. Op een middag verdwijnt Femke van de naschoolse opvang.

Wil Anne haar kind gezond terugzien, dan zal ze diep in haar eigen verleden moeten graven. Het lot van haar kind ligt in haar handen. Terwijl de uren verstrijken, wordt de kans steeds kleiner dat Femke levend wordt teruggevonden….

Het boek heb ik (mede door drukte) in een aantal dagen uit gelezen. Wat een spannend boek! Tot het einde was ik geboeid en bedacht ik me telkens wat er nou met Femke kon zijn gebeurd. Ik kon me echt inleven in de personen uit het boek aangezien deze goed werden beschreven.

Wat voor mij een echte goede thriller maakt? Dat ik niet weet wie het heeft gedaan..tot de laatste bladzijde. En bij dit boek was dit beslist het geval!

Nieuwsgierig geworden? Hier kan je het eerste hoofdstuk lezen.
Je kan het boek onder andere bij Bol.com bestellen voor 14,95

Rating: ★★★

0

13 reacties

13 thoughts on “Recensie: Isabel Bodar – Intuïtie

 1. famsaramsades schreef:

  ziet er een leuk boek uit, staat op mijn leeslijstje

 2. Limoentje schreef:

  Ik heb hem ook gelezen & gerecenseerd en vond het ook een goed boek! Prima thriller (en meer dan dat).

 3. Linda schreef:

  Ik hou ook van dit soort boeken en het liefst lees ik ze in 1x uit. Lijkt me een mooi en spannend boek.

 4. Josephine schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Wat ziet jouw layout er leuk uit, ben benieuwd wanneer die helemaal klaar is ^^

 5. appelig schreef:

  Oeh, spannend. Hoop wel dat het goed afloopt, maar zeg het me maar niet. 🙂

 6. Deze wil ik zeker lezen! Bedankt voor de tip 🙂

 7. Nicole schreef:

  Oeh klinkt erg goed.. hou ook enorm van thrillers!

 8. Beautyjuf schreef:

  Dit klinkt ontzettend spannend! Ik houd ook van dit soort boeken 🙂 Ik ga deze op mijn lijstje erbij zetten.

 9. Wanda schreef:

  Ik heb dit boek al op mijn lijst staan, dus hopelijk is ie binnenkort binnen!

 10. Malou schreef:

  Het lijkt me een heel mooi boek!

 11. Kiss & Make-up schreef:

  Klinkt spannend! Ik hou ook van dit soort boeken.

 12. Deborah schreef:

  Een vriendin van me heeft hem ook gelezen en was er ook zo positief over 🙂 misschien leen ik hem wel is van haar 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *