Recensie: Isabel Bodar – Intuïtie

Dit boek werd mij aangeboden door de Crime Compagnie

Inmiddels zullen de vaste bezoekers van mijn blog wel weten dat ik een enorme thriller-fan ben. In zulke boeken kan ik geheel weg duiken om er dagen niet meer uit te komen. Nou heb ik laatst toch een spannende thriller gelezen..

Wat er op de site van De Crime Compagnie staat over dit boek:

Als het leven van je kind op het spel staat…

Anne Blom en haar achtjarige dochtertje Femke beginnen aan een nieuw leven in een andere stad. Ze heeft een goede baan, een eigen huis en een hartsvriendin met wie ze alles deelt. Dan slaat het noodlot toe. Op een middag verdwijnt Femke van de naschoolse opvang.

Wil Anne haar kind gezond terugzien, dan zal ze diep in haar eigen verleden moeten graven. Het lot van haar kind ligt in haar handen. Terwijl de uren verstrijken, wordt de kans steeds kleiner dat Femke levend wordt teruggevonden….

Het boek heb ik (mede door drukte) in een aantal dagen uit gelezen. Wat een spannend boek! Tot het einde was ik geboeid en bedacht ik me telkens wat er nou met Femke kon zijn gebeurd. Ik kon me echt inleven in de personen uit het boek aangezien deze goed werden beschreven.

Wat voor mij een echte goede thriller maakt? Dat ik niet weet wie het heeft gedaan..tot de laatste bladzijde. En bij dit boek was dit beslist het geval!

Nieuwsgierig geworden? Hier kan je het eerste hoofdstuk lezen.
Je kan het boek onder andere bij Bol.com bestellen voor 14,95

Rating: ★★★

13 reacties op “Recensie: Isabel Bodar – Intuïtie

  1. Ik heb hem ook gelezen & gerecenseerd en vond het ook een goed boek! Prima thriller (en meer dan dat).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *