Ik kijk uit naar.. #2

Ik kijk uit naar..

Aankomend weekend. Verjaardagen, mijn trouw ring ophalen, theetje doen bij lieve Leona & gezellig weer naar Lizzy & Pauwie toe. Ja, aankomend weekend wordt druk maar oh zo leuk!

De opgenomen CSI afleveringen die ik lekker achter elkaar kan kijken. & op Woensdag de nieuwe aflevering van Criminal Minds. Oeh yeah!

Ons weekendje weg in Maart. Heerlijk met z’n 4tjes (eigenlijk 5e hihi, Lief vriendinnetje Wendy is zwanger) genieten in Centerparcs. Lekker even weg van alles en heerlijk genieten. Ik kan niet wachten!

Eindelijk Despicable Me 2!!! Deel 1 vind ik echt al geweldig en ik kijk dan ook erg uit naar een vervolg. Hoewel een 2de deel bijna nooit zo leuk is als de eerste heb ik zeker wel hoge verwachtingen. Minionssss!

 photo minions-messing-with-water-dispenser-despicable-me-13770739-616-315_zps61220397.jpg

Ik hoop dat ik binnenkort kan zeggen dat mijn stress factoor weg is. Dat het opgelost is en ik niet verder hoef te zoeken. Dat ik kan genieten en de stress los kan laten. Ja, dat zou fijn zijn.

Een leuke meeting in de planning met Desiree. Heb er super veel zin in! Dat wordt binnenkort een tripje richting Arnhem.

De baby van lief vriendinnetje Wendy (L) Zo leuk dat ze zwanger is en ben benieuwd naar de kleine…
Maar dat gaat pas in September gebeuren.

En, waar kijken jullie naar uit?

[ Zie hier deel 1 ]

About the Author

32 Comments

annouska

Ik las in eerste instantie dat je stress factor weg was.. Maar bij een tweede keer lezen zag ik het pas goed.

Geniet van alles mooie momenten die gaan komen.

Reply
Simone

Super leuk! Ik kijk enorm uit naar mijn vakantie naar Gran Canaria! Zeker door de kou hier nu verlang ik nog meer naar die warme zon! Maar nog ff geduld hebben!

Reply
Yolande

Dat zijn hele leuke dingen om naar uit te kijken! Ik kijk zelf vooral uit naar dit weekend en naar de zomer! Ik wil zo graag weer in korte broek lopen, ik fantaseer nu al over dat moment! 😀

Reply
Leoni

Leuke vooruitzichten, hopen dat je stress factor snel verdwijnt. Zit al maanden in de stress en hoop volgende maand minder stress vrij te zijn maar dat zien we dan wel weer.

Reply
Anouk

Hmm… ga je samen met Wendy en haar vriend een weekendje weg? Of kan ik concluderen uit dat 5en dat je zwanger bent :0!!!?? Leuke vooruitzichten in ieder geval ;)!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *