Lijstjes & Stokjes

Ik kijk uit naar.. #2

Ik kijk uit naar..

Aankomend weekend. Verjaardagen, mijn trouw ring ophalen, theetje doen bij lieve Leona & gezellig weer naar Lizzy & Pauwie toe. Ja, aankomend weekend wordt druk maar oh zo leuk!

De opgenomen CSI afleveringen die ik lekker achter elkaar kan kijken. & op Woensdag de nieuwe aflevering van Criminal Minds. Oeh yeah!

Ons weekendje weg in Maart. Heerlijk met z’n 4tjes (eigenlijk 5e hihi, Lief vriendinnetje Wendy is zwanger) genieten in Centerparcs. Lekker even weg van alles en heerlijk genieten. Ik kan niet wachten!

Eindelijk Despicable Me 2!!! Deel 1 vind ik echt al geweldig en ik kijk dan ook erg uit naar een vervolg. Hoewel een 2de deel bijna nooit zo leuk is als de eerste heb ik zeker wel hoge verwachtingen. Minionssss!

 photo minions-messing-with-water-dispenser-despicable-me-13770739-616-315_zps61220397.jpg

Ik hoop dat ik binnenkort kan zeggen dat mijn stress factoor weg is. Dat het opgelost is en ik niet verder hoef te zoeken. Dat ik kan genieten en de stress los kan laten. Ja, dat zou fijn zijn.

Een leuke meeting in de planning met Desiree. Heb er super veel zin in! Dat wordt binnenkort een tripje richting Arnhem.

De baby van lief vriendinnetje Wendy (L) Zo leuk dat ze zwanger is en ben benieuwd naar de kleine…
Maar dat gaat pas in September gebeuren.

En, waar kijken jullie naar uit?

[ Zie hier deel 1 ]

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *