I miss you baby

Sinds Vrijdag mis ik je al.
Zaterdag kan ik je pas ophalen.. En hopelijk weer goed om doen.
Er mist iets..

Vrijdag ochtend heb ik mijn trouwring naar de juwelier gebracht. Zoals jullie weten was mijn ring te groot en ben ik hem al bijna een keer kwijt geraakt. En omdat ik toch niet dacht dat ‘ als ik later groot ben hij wel zou passen‘ ben ik hem toch maar even gaan brengen.


Ik wil graag mijn trouwring om mijn vinger, in plaats van om een ketting. Pronken wil ik met mijn mooie ring. Met tegen zin gaf ik hem af bij de juwelier. Wat nou als ze hem niet goed maken? Wat nou als hij erg lelijk wordt.. of erger nog zoek raakt..

Zaterdag ochtend ga ik hem halen en kan ik hem eindelijk weer om doen. Hoe hij hoort.
Om mijn ringvinger.

 photo IMG_20130308_143443_zpsa2c0b2b0.jpg

About the Author

34 Comments

Adorkable

Ik ken dat gevoel, wachten tot me ring klaar is is heeel irritant. Zeker omdat je hem zo graag aan wilt. Ik vimd het zonder ring ook een beetje kaal aanvoele.

Reply
Mich

Oh eng ja, om zoiets kostbaars uit handen te geven, maar je moet maar zo denken, hij komt straks veeeeel beter terug.

Reply
Nicky

Lijkt me erg ‘kaal’ zo zonder ring. Wel fijn dat-ie straks gewoon om je vinger kan.

Reply
Debbie

Vreselijk om geen ring om te hebben he, ik heb momenteel al een tijdje 2 ringen om me nek hangen want ben zo erg aan het afvallen dat ik ze steeds kwijt raak zoals je zelf al zegt… Vind het ook heel erg.

Reply
RenéSmurf

ja, tuurlijk, zo`n ding moet passend zitten, daar is het een ring voor!
En ze kunnen dat erg goed passend maken hoor, komt goed!
(duurt wel lang)

Reply
Deborah

Wie geduldig kan wachten, wordt beloond… ofzoiets 🙂
Laat ons het resultaat zien hé, dat we kunnen meegenieten van al dat gepronk 😉

Reply
Ann

dan duurd het wachten zo lang…… maar gelijk heb je meid, lekker pronken met je trouwring om je vinger zoals het hoort. Succes met het wachten 😛

Reply
Inge

Oh, zo zonder ring, echt alsof je in je blootje rondloopt!
En ja, ik ben ook meer voor de ring aan de vinger dan aan een ketting. Nog efkes!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *