Films die ik afgelopen weken heb gezien

Wreck it Ralph

J

‘Wreck-it Ralph’ is de slechterik in een videospel, maar zou graag net zo geliefd zijn als de perfecte ‘Fix-It Felix’ uit hetzelfde spel. Dus zodra hij hoort van een nieuw spel met in de hoofdrol de geliefde Sergeant Calhoun, besluit Ralph het spel in te sluipen met slechts één doel: winnen en het behalen van een medaille. Maar als snel gaat het helemaal mis als er in het spel een dodelijke vijand zijn intrede doet. Ralphs enige hoop is ‘Vanellope von Schweetz’, een kleine ‘fout’ in het spel dat het misschien voor elkaar kan krijgen om van Ralph een goede jongen te maken.
Rating: ★★★★


Stolen

J

De meesterdief Will Montgomery is net vrijgelaten uit de staatsgevangenis, na het uitzitten van een 10 jaar lange gevangenisstraf. Dan wordt hij benaderd door Jonah, zijn voormalige kameraad uit de criminele wereld. Jonah heeft Wills tienerdochter gegijzeld en houdt haar gevangen in een gekaapte taxi. Jonah laat haar alleen vrij als Will onthult waar het geld verborgen ligt, dat hij tijdens zijn laatste overval heeft buitgemaakt.
Rating: ★★★★

Red Dawn

J

Een Amerikaanse stad ontwaakt bij de surrealistisch aanblik van buitenlandse parachutisten die uit de lucht vallen. De Verenigde Staten blijkt binnengevallen te zijn en hun stad het aanvankelijke doelwit. Al snel worden de burgers gevangen genomen en is de stad door vijandelijke troepen bezet. Vastbesloten om terug te vechten zoekt een groep jonge patriotten hun toevlucht in de omliggende bossen, waar ze zich reorganiseren tot een guerrilla groep. Geïnspireerd door hun middelbare school mascotte noemen ze zichzelf de Wolverines, met als doel om elkaar te beschermen, hun stad te bevrijden en hun vrijheid terug te nemen.
Rating:

De Hobbit: Unexpected Journey

J

Deze film gekeken door M. Zijn persoonlijk niet mijn films.
Bilbo Balings is een simpele hobbit die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn rustige bestaan is echter snel voorbij als de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt. Samen met Gandalf en dertien dwergen onderneemt Bilbo een avontuur dat hem moet leiden naar de schat die de draak Smaug van de dwergen gestolen heeft.
Rating:

Rise of the Guardians

J

Wanneer Pitch, een gemene schurk met Boogeyman-trekjes, de wereld in pikzwarte duisternis wil onderdompelen, moeten de onsterfelijke Guardians voor het eerst hun bijzondere krachten bundelen om de hoop, het geloof en de verbeelding van alle kinderen te beschermen. Om de slechterik het hoofd te bieden, zullen bekende figuren zoals North (Santa Claus), Bunnymund (Easter Bunny), Tooth (Tooth Fairy), Sandy (Sandman) en Jack Frost samenwerken om het kwaad te overwinnen.
Rating: ★★★


J
Wreck It Ralph en Red Dawn (wat een slechte film was maar hilarisch om te kijken) vond ik erg goed!

21 reacties op “Films die ik afgelopen weken heb gezien

  1. Stolen hebben wij laatst ook gezien, best een leuk/goede film. De overige films ken ik niet en alleen Red Dawn spreekt me dan nog wel aan…

  2. Ik zou de film Stolen wel eens willen zien.
    The Hobbit was sterk in zijn effecten en mooie beelden, maar ik bleef toch nog wat op mijn honger zitten bij afloop van de film. Bovendien vond ik hem soms ook wat langdradig worden.
    Hoewel ik niet echt een James Bond fan ben, vond ik Skyfall een zeer goede film!!!

  3. Ohhh, Wreck it Ralph lijkt me leuk! The Hobbit lijkt me echt vreselijk, ik kan gewoon echt niet van LOTR-achtige films houden, ik weet ook niet wat het is. Het zijn vast hele goede films, maar het kan me nooit echt boeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *