The Awesome List: Happy Easter

 photo 3dab7160d39760be83c08acfa23ac2cc_zpsd993ff3e.jpg

    Lang weekend hebben    lange douches nemen    knutselen aan m’n blog    vandaag Lizzy & Paula weer zien    gesprekken hebben    Criminal Minds & CSI afleveringen kijken met een mok thee    middagdutjes waarvan je hoofdpijn weggaat    appen met lieve personen    de leuke foto’s uit Centerparcs    vele nieuwe leesboeken in het vooruitzicht, nu even tijd maken om te lezen    dit liedje    me-time    blogjes om bij te lezen    leuke inspiratie vinden voor blogjes    een nieuw armbandje bestellen (daarover later meer)    chocolade koekjes    foto’s bestellen

About the Author

24 Comments

Ann

Fijn lijstje! Lange douches nemen is inderdaad heerlijk alleen niet zo goed voor mijn huid 🙁

Reply
Deborah

Voor jou ook een vrolijk Pasen, Sas! Leuk lijstje heb je. Ik begin mijn dag met een pancake breakfast… Kwestie van wat op krachten te komen voor een dagje shoppen ;-). Voor de rest de gewoonlijke Paasbrunches bij familie..

Reply
Wanda

Een lijstje om de dag positief mee te beginnen! Me time is soms gewoon even nodig he? Ik plan het deze dagen ook bewust in en vind het heerlijk! Fijne Paasdagen!

Reply
Linda

Vrolijk Pasen! Heerlijke lijst. Vandaag moet ik nog werken, maar morgen en maandag ga ik lekker op de bank met een dekentje en mijn laptop 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *