The Awesome List: Happy Easter

 photo 3dab7160d39760be83c08acfa23ac2cc_zpsd993ff3e.jpg

  Photobucket  Lang weekend hebben  Photobucket  lange douches nemen  Photobucket  knutselen aan m’n blog  Photobucket  vandaag Lizzy & Paula weer zien  Photobucket  gesprekken hebben  Photobucket  Criminal Minds & CSI afleveringen kijken met een mok thee  Photobucket  middagdutjes waarvan je hoofdpijn weggaat  Photobucket  appen met lieve personen  Photobucket  de leuke foto’s uit Centerparcs  Photobucket  vele nieuwe leesboeken in het vooruitzicht, nu even tijd maken om te lezen  Photobucket  dit liedje  Photobucket  me-time  Photobucket  blogjes om bij te lezen  Photobucket  leuke inspiratie vinden voor blogjes  Photobucket  een nieuw armbandje bestellen (daarover later meer)  Photobucket  chocolade koekjes  Photobucket  foto’s bestellen

0

Misschien ook leuk om te lezen...

24 Comments

  1. Voor jou ook een vrolijk Pasen, Sas! Leuk lijstje heb je. Ik begin mijn dag met een pancake breakfast… Kwestie van wat op krachten te komen voor een dagje shoppen ;-). Voor de rest de gewoonlijke Paasbrunches bij familie..

  2. Een lijstje om de dag positief mee te beginnen! Me time is soms gewoon even nodig he? Ik plan het deze dagen ook bewust in en vind het heerlijk! Fijne Paasdagen!

  3. Vrolijk Pasen! Heerlijke lijst. Vandaag moet ik nog werken, maar morgen en maandag ga ik lekker op de bank met een dekentje en mijn laptop 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *