Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: My precious

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Liefde voor..
Previous Story
Next Story

30 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lief meisje
  04/03/2013 at 16:20

  Binnen mijn familie zijn een paar dierbare mensen en in mijn vriendengroep. Niet meer zo veel als vroeger. Maar echte vriendinnen begin je pas te kennen als je wat mee maakt.

 • Reply
  Anouk
  01/03/2013 at 09:01

  Wat een fijne blog. Vrienden en familie zijn zo belangrijk voor je! Ik ben ontzettend dankbaar voor mijn familie, vrienden en vriend ofcourse.

 • Reply
  Nicole
  28/02/2013 at 19:55

  Wie weet besteed ik daar ooit nog een blogje aan 😉

  Op dit moment zijn dat mijn aanstaande, broertje, ouders, schoonfamilie en mn beste vriendin.. Maar er zijn er nog wel meer hoor 😉

 • Reply
  Billy
  28/02/2013 at 17:56

  die flow van vrienden en kennissen hoort bij het leven, Saskia
  Mensen komen en gaan…

 • Reply
  Mariska
  28/02/2013 at 13:01

  Ja vooral mijn broertje en zusje zijn eigenlijk ook mijn beste vrienden. We bespreken écht alles met elkaar, maar dan ook echt alles!

 • Reply
  Nicool
  28/02/2013 at 11:58

  Mijn ouders & zusje, mijn vriend & ik heb een heel hechte vriendinnengroep van 7 meiden van vroeger (basis & middelbare school) zijn me echt heel dierbaar. Daarnaast nog wat ‘losse’ vrienden die ik (te)weinig zie, maar toch voelt het dan altijd weer goed als je elkaar ziet.

  Makes me happy! 🙂

 • Reply
  Lois Lorinde
  28/02/2013 at 07:28

  Leuk dat je je oude vrienden weer ziet! Mooie quote ook 🙂

 • Reply
  Wendy
  27/02/2013 at 22:40

  Heel herkenbaar soms groei je na een tijd gewoon uit elkaar!
  Mooie Quote !

 • Reply
  Caroline
  27/02/2013 at 22:09

  Zo komen en gaan mensen. Soms is het jammer en voor sommige is het beter.
  In de tijd dat ik werkeloos was heb ik mijn echte vrienden echt leren kennen en er is één afgevallen. Zo echt was die vriendschap blijkbaar niet.

  Mijn vrienden zijn heel belangrijk voor mij. Eigenlijk de laatste jaren steeds belangrijker. Zelf heb ik ook perioders doorgemaakt met weinig vrienden en dat is toch moeilijk. Dus geniet ik nu des te meer!

  Liefs

 • Reply
  Wendy
  27/02/2013 at 22:02

  Ik ben op een punt gekomen dat ik niet zo goed meer weet wie nou echt mijn vrienden zijn. Ik praat wel eens over “dat is een vriend van ons”, maar eigenlijk… voelt dat dan toch niet echt zo. Misschien komt dat wel weer. Met oude of nieuwe vrienden. Ik zie het wel. 🙂 Wel fijn dat jij een paar van speciale vrienden hebt. Leuk!

 • Reply
  Julie
  27/02/2013 at 21:32

  Jij onder andere!!!!! Love you x

 • Reply
  Leoni
  27/02/2013 at 20:06

  Dan staan mijn ouders toch wel op nummer één! Die staan altijd maar dan ook altijd voor me klaar. Ik ben echt super blij met ze! Ik ken het, mensen die eerst doen alsof ze je beste vrienden zijn maar vervolgens geen moeite meer doen om contact te houden. Lekker laten gaan zou ik zeggen.

 • Reply
  Wanda
  27/02/2013 at 20:02

  Natuurlijk mijn vriend en mijn ouders en daarnaast nog 4 vriendinnen. Met mensen van de lagere school en middelbare school heb ik geen contact meer, zie ze hooguit een keertje in het centrum maar verder niet. Twee vriendinnen ken ik van de Heao, sinds 1993, 1 vriendin was m’n vroegere buurvrouw en ken ik nu 13 jaar en de laatste heb ik via het bloggen ontmoet en sinds 2 jaar spreken we dan ook in het echt af en klikt het goed…

 • Reply
  Laura
  27/02/2013 at 19:56

  Wat fijn dat je oude vrienden weer gaat zien.
  Ik heb ook wel eens geprobeerd contact te leggen met oude vriendinnetjes maar vaak komt het dan alleen vanuit mij en dan heb ik ook zo iets van laat maar. Heb mijn best gedaan.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  27/02/2013 at 19:43

  Mijn vriend en mijn ouders zijn mij het meest dierbaar. En nu we sinds kort in het buitenland zijn gaan wonen, besef ik daar nog des te meer. Mijn vriend en ik zijn nu echt helemaal alleen met zijn tweetjes, en ik merk nu hoe veel we aan elkaar hebben. En mijn ouders, die mis ik best hard…

 • Reply
  Britt
  27/02/2013 at 19:15

  Ah wat mooi, ik heb ook lieve vrienden en familie, zo fijn!

 • Reply
  Winnie
  27/02/2013 at 18:51

  Ik zit op dit moment in het tweede jaar van mijn vervolgopleiding. Van mijn basisschool heb ik niemand overgehouden. Ik ging met een paar meisjes van de basisschool naar de middelbare, maar dit is helemaal uit elkaar gegroeit. Toen ik van de middelbare afging had ik 5 goede vriendinnen, waar ik er nu nog 3 van heb. Met twee heb ik altijd contact gehouden en een vriendin kwam ik een jaar geleden tegen en sindsdien zien we elkaar weer vaker.

  Dierbij voor mij zijn die drie vriendinnen, twee vriendinnen van mijn vervolgopleiding, mijn vriend, mijn broertje, mijn ouders, de rest van mijn familie…

 • Reply
  Simone
  27/02/2013 at 17:39

  Wat een mooi stukje! Mijn beste vriendin, een goede vriendin, ouders en mijn oma zijn mij heel erg dierbaar. Ze zijn er echt áltijd voor me en hebben nog nooit een steek laten vallen. <3

 • Reply
  Michelle
  27/02/2013 at 17:37

  Altijd mooi als je elkaar weer terug vind na al die jaren. Ik heb eigenlijk heel veel vrienden achterwege gelaten en huidige vriendschappen bekijk ik wat kritischer.
  Dierbaar zijn voor mij mijn vriend en dieren. Mijn familie ook maar toch blijft een hele hechte band achterwege.

 • Reply
  Joyce
  27/02/2013 at 14:23

  Ik heb 1 vriendin, die mij nog nooit heeft laten vallen. De enige die ik dan ook alles toevertrouw. Maar mijn familie is mij ook erg dierbaar.

  Ik ben er vandaag ook weer achter gekomen dat veel mensen je alleen maar gebruiken voor dat moment. Ik krijg er kriebels van.

 • Reply
  HansDeZwans
  27/02/2013 at 13:04

  Haha, een bakje doen, dat is typisch Nederland. Wij zeggen een tasje koffie.

  • Reply
   SAS
   27/02/2013 at 20:30

   Een tasje koffie? Serieus? Wat geinig.

 • Reply
  Olga
  27/02/2013 at 12:32

  Ik vind het altijd heel jammer om erachter te komen dat veel van die vriendschappen maar van 1 kant lijken te komen. Dan heb ik eigenlijk geen zin meer om zelf veel moeite voor iemand te gaan doen, ik mag ook wel eens wat terug krijgen of niet?

  • Reply
   SAS
   27/02/2013 at 20:30

   Helemaal waar!

 • Reply
  Vivienne
  27/02/2013 at 12:07

  Ik heb dit ook meegemaakt, door de verschillende wegen die je gaat raak je soms vrienden ‘kwijt’ maar je komt er dan ook weer nieuwe tegen. Leuke post. x

 • Reply
  Maris
  27/02/2013 at 11:54

  Daar had ik laatst ook over geblogd. Goed van je dat je af en toe even stil staat bij wat je hebt!

 • Reply
  Nancy
  27/02/2013 at 11:30

  Er zijn inderdaad veel mensen die komen en gaan, en er is een bepaald groepje dat bij je blijft 🙂 Dit groepje is voor mij ook heel dierbaar (vrienden en familie die dichtbij me staat)!

 • Reply
  Jorien
  27/02/2013 at 10:56

  Ook voor mij erg herkenbaar. Vroeger was je zo hecht met bepaalde mensen en nu opeens helemaal niet meer. Raar is dat eigenlijk…

 • Reply
  annouska
  27/02/2013 at 10:18

  Ik was altijd het type waarbij vrienden kwamen gaan en er altijd een paar gebleven zijn. Terwijl om mij heen juist iedereen stabiele groepen had. Ik voelde mij erg onzeker daarover, maar gaande weg leerde ik dat ik lang niet de enige was en dat er een selectief groepje was dat altijd gebleven is.

 • Reply
  Kimberly
  27/02/2013 at 09:43

  Ik herken wat je vertelt! Ik heb ook veel vrienden van vroeger die ik gewoon echt niet meer zie, en vaak gebeurt dat ook zo ineens, heel bizar eigenlijk.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png