Lovely weekend

Hoewel het afgelopen week erg druk is geweest (vooral met werken) stonden er erg leuke dingen in de plannen voor het weekend. Zo ging ik Vrijdagmiddag even langs bij lieve Paula & Lizzy, m’n nichtje. Elke keer weer zo bijzonder en was super gezellig even bij te kletsen met mammie Pauwie.

 photo IMG-20130222-WA0006-_zps6ce4c1fb.jpg

Is het geen dropje?!Verder had ik Zaterdag een leuke meeting gepland met Desiree. 2 jaar terug hadden we elkaar al ontmoet. 1x bij mij thuis en met een meeting in Nijmegen. Het was weer erg gezellig als van ouds en ik heb een super leuke middag gehad (en nog geslaagd voor 2 broeken). Moeten we zeker vaker doen! Alleen zo jammer dat je niet om de hoek woont. De samenvatting van de gezellig middag:

 photo PhotoGrid_1361641404197_zps6ab624f7.png

Gisteravond de verjaardag van lief vriendinnetje Julie en vandaag 2 keer zelf al een deel van onze verjaardag vieren… Dan komt er weer een erg drukke werkweek om de hoek zetten met een nรณg drukker weekend: man & ik zijn jarig en gaan dit uitgebreid met vrienden en familie vieren. Hoewel het allemaal leuke dingen zijn kan ik niet wachten op een aantal vrije dagen en het uitzicht op onze mini-trip in Maart.

31 reacties op “Lovely weekend

 1. Ik vond het super gezellig Sas! Echt alsof we elkaar gewoon iedere week zien ๐Ÿ˜‰
  Dus ik kan niet wachten om weer af te spreken! xx

 2. Lief kindje hoor!
  En fijn is dat he dat t bij iemand als vanouds voelt ook al zie je elkaar bijna nooit.
  En idd druk weekend als je uitgebreid ook de verjaardagen gaat vieren.
  Wij vieren onze verjaardagen niet uitgebreid dit jaar maar ja komt ook omdat we tussendoor al een groot feest hebben ๐Ÿ˜‰

 3. Blijft bijzonder he die kleintjes, leuk gedaan die foto!
  Een drukke week idd, maar wel een hele gezellige!

 4. Aaah wat lief! De kleding vind ik altijd zo schattig. Uitkijken naar je vrije dagen is altijd fijn, nog fijner als je eenmaal een vrije dag hebt, ik ken het.

 5. Inderdaad een dropje! Ook leuk gedaan zo, zij in kleur en de rest zwart/wit! Ze ligt ook zo lekker relax te dommelen. En leuk vooruitzicht, een mini-break en een paar dagen vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *