Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes

Lovely weekend

Hoewel het afgelopen week erg druk is geweest (vooral met werken) stonden er erg leuke dingen in de plannen voor het weekend. Zo ging ik Vrijdagmiddag even langs bij lieve Paula & Lizzy, m’n nichtje. Elke keer weer zo bijzonder en was super gezellig even bij te kletsen met mammie Pauwie.

 photo IMG-20130222-WA0006-_zps6ce4c1fb.jpg

Is het geen dropje?!Verder had ik Zaterdag een leuke meeting gepland met Desiree. 2 jaar terug hadden we elkaar al ontmoet. 1x bij mij thuis en met een meeting in Nijmegen. Het was weer erg gezellig als van ouds en ik heb een super leuke middag gehad (en nog geslaagd voor 2 broeken). Moeten we zeker vaker doen! Alleen zo jammer dat je niet om de hoek woont. De samenvatting van de gezellig middag:

 photo PhotoGrid_1361641404197_zps6ab624f7.png

Gisteravond de verjaardag van lief vriendinnetje Julie en vandaag 2 keer zelf al een deel van onze verjaardag vieren… Dan komt er weer een erg drukke werkweek om de hoek zetten met een nóg drukker weekend: man & ik zijn jarig en gaan dit uitgebreid met vrienden en familie vieren. Hoewel het allemaal leuke dingen zijn kan ik niet wachten op een aantal vrije dagen en het uitzicht op onze mini-trip in Maart.

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *