Back to school

 photo studieplan_zpsb016a9ea.jpg

Zoals een aantal van jullie al weten (via Instagram of mijn vorige blogje) ben ik sinds afgelopen Woensdag begonnen met een nieuwe thuis studie. Dit is een thuis studie van 5 maanden die ik doe via Studieplan. Ik hoop na deze tijd de studie Administratief Medewerker te hebben afgerond en weer een diploma in mijn zak te hebben.


Mocht je de reden willen weten voor het starten met een thuis studie deze staat beveiligd onder een wachtwoord. Voor degene die het hebben gelezen graag niet hier erover reageren.

Tot nu toe bevalt het, echter is het eerste stuk voor mij een kwestie van herhalen. Deze dingen heb ik namelijk al gehad bij mijn vorige opleidingen. De rest gaat een stuk moeilijker worden. Het is een erg overzichtelijke studie en alles zit in een handige map. De aankomende maanden ben ik dus wel even zoet met het leren en maken van opdrachten.

 photo 20130220_212328_zps8a25d6d1.jpg

Let’s do this!

49 reacties op “Back to school

 1. Wat goed! Dat zou ik ook wel willen doen als ik na deze studie nog iets extra’s wil… Studieplan houd ik dus in mijn achterhoofd ๐Ÿ™‚

 2. Succes met de opleiding. Ik weet niet of ik het nog zo makkelijk zou kunnen, terug de schoolboeken in. Ondanks dat ik best iets nieuws zou willen leren.

 3. Succes! Lijkt me nog best lastig om dat te combineren met je werk. Ik kan niet wachten tot dat ik weer ga studeren

 4. Wat grappig, ik ben ook aan het overwegen om die studie te gaan volgen! Ben wel erg benieuwd hoe het precies in zn werk gaat (en de kosten ervan *bloos)

 5. Lekker hoor dat je de mogelijkheid hebt om je te laten omscholen. Krijg je hiermee ook een officieel diploma waar je gewoon kan solliciteren en volwaardig kan zeggen dat je Administratief Medewerkster bent?

  1. Je krijgt inderdaad een certificaat waarmee je kan aantonen dat je de vaardigheden van een administratief medewerkster bezit. Tevens heb ik nog andere diploma’s die hieraan op aansluiten, alleen ervaring is natuurlijk minder bij mij. Maar het is iets ๐Ÿ™‚

 6. Klinkt wel goed, als ik ooit weer een andere studie wil gaan doen is het denk ik ook via een thuis studie. Succes ermee!

 7. Succes! Ik ben er ook al een tijdje over aan het denken om een thuis/online studie te doen. Wil wellicht mijn master online doen of nog een bachelor halen.

 8. Petje af dat je direct bent begonnen met een zelfstudie! Soms zit ik ook weleens te denken om weer iets te gaan doen maar ten eerste zou ik niet weten wat en ten tweede door de verplichte studie PE op mijn werk blijft er weinig tijd over om daarnaast nog een dergelijke studie op te pakken…

 9. Succes!! Ik ben ook net begonnen met een cursus voor mijn nieuwe baan waar ik in maart begin. Wordt nog pittig om te combineren straks, maar zal vast goed komen als ik eenmaal in mijn ritme zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *