The Awesome List: Because the little things do matter

 photo b8373157865de421d048c704cb010068_large_zps8cffb824.jpg

  Photobucket  Een ontzettend leuk weekend gehad  Photobucket  nieuwe keep cup aangeschaft waar ik super blij mee ben  Photobucket  deze week wordt ik gewoon alweer 25  Photobucket  staat dus een verjaardags weekend op de planning  Photobucket  mijn nieuwe studie bevalt tot nu toe erg goed  Photobucket  appen met lieve vriendinnen  Photobucket  weer contact hebben met ‘oude’ vrienden  Photobucket  lekker lezen, bijna het boek uit  Photobucket  knutselen aan m’n layout  Photobucket  alweer een half jaar getrouwd zijn  Photobucket  snuffelen in winkels  Photobucket  vrije tijd  Photobucket  een lekker zonnetje  Photobucket  leuke kaartjes krijgen

0

Misschien ook leuk om te lezen...

24 Comments

  1. 25! jonge mädel dat je me daar bent hahaha maar een kwart eeuw is niet niks, vier ‘t maar goed! ^^ oh en ik <3 positieve lijstjes.

  2. Er staan weer fijne dingen op je lijstje. Alleen toen ik vorige jaar 25 werd vond ik alleen wat minder, want 25 klinkt zo oud. Maar het is wel een mooie leeftijd!

  3. Jaaa bijna jarig! Kreeg al een melding op FB erover. Gaat dat hard alweer half jaar getrouwd nog even en dan is het alweer een jaar 😀

  4. Heerlijk zeg! En ik vind de dagen voor mijn verjaardag altijd het leukste, dat aftellen en nieuwsgierig zijn naar de cadeautjes, wat dat betreft maakt het niet uit hoe oud je bent geworden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *