The Awesome List: Because the little things do matter

    Een ontzettend leuk weekend gehad    nieuwe keep cup aangeschaft waar ik super blij mee ben    deze week wordt ik gewoon alweer 25    staat dus een verjaardags weekend op de planning    mijn nieuwe studie bevalt tot nu toe erg goed    appen met lieve vriendinnen    weer contact hebben met ‘oude’ vrienden    lekker lezen, bijna het boek uit    knutselen aan m’n layout    alweer een half jaar getrouwd zijn    snuffelen in winkels    vrije tijd    een lekker zonnetje    leuke kaartjes krijgen

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

24 Comments

inge

25! jonge mädel dat je me daar bent hahaha maar een kwart eeuw is niet niks, vier ‘t maar goed! ^^ oh en ik <3 positieve lijstjes.

Reply
Leoni

Er staan weer fijne dingen op je lijstje. Alleen toen ik vorige jaar 25 werd vond ik alleen wat minder, want 25 klinkt zo oud. Maar het is wel een mooie leeftijd!

Reply
Kelly

Jaaa bijna jarig! Kreeg al een melding op FB erover. Gaat dat hard alweer half jaar getrouwd nog even en dan is het alweer een jaar 😀

Reply
Eva

Heerlijk zeg! En ik vind de dagen voor mijn verjaardag altijd het leukste, dat aftellen en nieuwsgierig zijn naar de cadeautjes, wat dat betreft maakt het niet uit hoe oud je bent geworden 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *