Hartjesdag

 photo pink8x10print.jpg

En doen jullie vandaag aan Valentijn?

0

Misschien ook leuk om te lezen...

38 Comments

 1. Ik ben gaan eten met mijn vriend en daarna hebben we gezellig samen Valentine’s Day gekeken. Lekker romantisch, daar hou ik van!

 2. Ik heb gewoon helemaal niets bijzonders gedaan, zo suf! Nu heb ik ook niet zo heel veel met Valentijn hoor, maar ik wilde heeeel lekkere eten maken alleen we zijn allebei een beetje ziek dus toen werd het patat. Haha, wat een anticlimax. Maar nu kan volgende Valentijn alleen nog maar leuker worden :p

 3. Ik stuur elk jaar met Valentijn een kaartje naar mijn 3 beste vriendinnen dat is intussen een beetje traditie waarin ik schrijf hoe bijzonder en speciaal ze zijn en stil sta bij afgelopen jaar…. Verder onderneem ik niks deze dag.

 4. Niets spannends. Maar heb wel voor mijn ouders een bosje rode rozen gekocht, als bedankje voor alles wat ze voor me gedaan hebben πŸ™‚

 5. Ik doe niets met valentijnsdag, maar ik heb wel een leuke mok gekregen van mijn vriend.. nadat we hadden afgesproken geen cadeautjes te geven aan elkaar, haha! πŸ™‚

 6. Ik wel, hij niet. Maar dat geeft niet. Hij doet op een totaal andere random dag wel weer iets liefs. <3 πŸ™‚

  Fijne Valentijnsdag trouwens!

 7. Nope, wij doen er niet aan. Commercieel gedoe, we koken af en toe eens uitgebreid voor elkaar en verassen elkaar met cadeautjes op momenten dat we het niet verwachten, is veel leuker! En voor de mensen die vrijgezel zijn lijkt me zo’n dag al helemaal vervelend.

 8. Op zich wel leuk, maar eigenlijk probeer ik elke dag wel aan mijn partner te laten merken dat ik van hem hou.
  Voor verliefde mensen is het spannender…
  Verder vind ik het erg commercieel..
  Jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *