Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: Keep your head up

Ondanks vervelend nieuws JUIST even een positief blogje.
Gewoon, omdat er zoveel is om dankbaar voor te zijn..

Photobucket

Lieve vrienden & familie die er altijd voor me zijn  Photobucket  bijna jarig zijn  Photobucket  aan de beterende hand na erg ziek te zijn geweest  Photobucket  leuke verjaardagen (inclusief de onze) op de planning  Photobucket  bijna weer m’n lieve nicht Pauwie zien  Photobucket  leuk (en geheim) nieuws hebben gehoord  Photobucket  vrije dagen in mijn agenda schrijven  Photobucket  warme kruiken  Photobucket  CSI serie die ik vanaf nu ga volgen  Photobucket  foto’s van (en met) Lizzy, m’n nichtje  Photobucket  aan een nieuw boek beginnen  Photobucket  een good hair day  Photobucket  blogjes lezen  Photobucket  een goede nachtrust  Photobucket  bijna een half jaar getrouwd zijn

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *