Geluksmomentjes

The Awesome List: Keep your head up

Ondanks vervelend nieuws JUIST even een positief blogje.
Gewoon, omdat er zoveel is om dankbaar voor te zijn..

Photobucket

Lieve vrienden & familie die er altijd voor me zijn    bijna jarig zijn    aan de beterende hand na erg ziek te zijn geweest    leuke verjaardagen (inclusief de onze) op de planning    bijna weer m’n lieve nicht Pauwie zien    leuk (en geheim) nieuws hebben gehoord    vrije dagen in mijn agenda schrijven    warme kruiken    CSI serie die ik vanaf nu ga volgen    foto’s van (en met) Lizzy, m’n nichtje    aan een nieuw boek beginnen    een good hair day    blogjes lezen    een goede nachtrust    bijna een half jaar getrouwd zijn

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *