Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Geslaagd!

Ik moet het nog even laten bezinken maar..

Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs!


Dankjewel voor alle succeswensingen bij mijn vorige logje. Jullie wisten inderdaad niet waar het over ging maar nu dus wel. Ik moest voor mijn rijbewijs. Dit was de 2de keer en ik was gelukkig een stuk minder zenuwachtig. De man die met mij meereed had ik al gehad bij mijn tussentijdsetoets een aantal maanden geleden, dat scheelde een stuk. Op een paar kleine foutjes na ging de les hartstikke goed. De man maakte me wel erg aan het schrikken toen we aan het tafeltjes gingen zitten: ” Vond je het zelf goed gaan? ” Op zo’n negatieve manier dat ik twijfelachtig reageerde: ” Ja ik vond het wel goed gaan. ” Waarop de meneer zei: ” Ik ook, Gefeliciteerd! ” Ik kon wel janken van blijdschap. Vorige keer ging het voor mijn gevoel ook goed en was ik toch gezakt. Ik dacht bij mezelf – nee niet wรฉรฉr dat m’n gevoel het verkeerd heeft. Gelukkig was dit niet zo.

Ik moet zeggen na al de bloed, zweet, tranen, stress momenten, baal momenten en de momenten waarop ik het niet meer zag zitten om verder te gaan met rijden heb ik dit toch mooi afgesloten. En nee, mijn glimlach is de hele dag niet van mijn gezicht te krijgen ๐Ÿ˜€

Geen (gezellige) rijlessen meer op Vrijdag, geen stress meer, niet meer leren, niet weer telkens opnieuw teleurgesteld worden (met m’n theorie), niet meer slapeloze nachten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb het gehaald! En ik moet zeggen: Ik ben blij dat het klaar is. Vanavond ga ik m’n rijbewijs aanvragen en ik denk dat ik over een week weer een geweldige dag heb als ik eindelijk het roze plasticje in mijn handen hou..

Update: Ik kan mijn rijbewijs volgende week Donderdag 17 September ‘s avonds ophalen!

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

14 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Sharon
  12/09/2009 at 10:03

  Gefeliciteerd!!W Namens heel Nederland (hooibalen kunnen weer opgebergd worden) ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Anouk
  11/09/2009 at 19:02

  Oeeeeew wat fijn! Ik was ook zooo opgelucht toen ik het had gehaald. Gefeliciteerd meid!

 • Reply
  Sparkle
  11/09/2009 at 15:48

  Gefeliciteerd met je rijbewijs! Goed gedaan! Kun je straks eindelijk auto rijden zonder stress! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Julie
  10/09/2009 at 21:35

  Ik ben zoooooo blij voor je!!! ๐Ÿ˜€ echt toppie Sasje! (L) Ik spreek je idd weinig.. Ben der zaterdagmiddag ff. en morgenavond. ๐Ÿ™‚ Zondag ben ik wel echt de hele dag oppassen. ๐Ÿ™‚ Maarem echt nogmaals top!!! We gaan het nog een keertje vieren ja ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Sandra
  10/09/2009 at 18:21

  Gefeliciteerd! Had ik het toch goed geraden! Fijn hรจ dat je het gehaald hebt. Geniet er maar lekker van. Zodra je je roze pasje hebt, kun je lekker gaan rondrijden. Heerlijk!

 • Reply
  Leonie
  10/09/2009 at 17:05

  Gefelciteerd! Succes met de straat onveilig maken! (wil je linken?:$)

 • Reply
  Olga
  10/09/2009 at 16:25

  Gefeliciteerd! (:

 • Reply
  Diana
  10/09/2009 at 15:30

  Gefeliciteerd, super!!

 • Reply
  Sanne
  10/09/2009 at 13:33

  Geweldig!!! GEFELICITEERD! ๐Ÿ˜€ Wat moet jij nu trots zijn op jezelf, dat je ook lekker mag skeuren in de auto zonder zo’n stomme instructeur naast je! ๐Ÿ˜€ Heel knap gedaan en ik wens je nog heel veel fijne rijuurtjes toe.

 • Reply
  Deirdre
  10/09/2009 at 13:19

  Gefeliciteeerd!!! ๐Ÿ˜€ Ik heb het ook de 2e keer gehaald ๐Ÿ™‚

  Rijd ze! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Anouk
  10/09/2009 at 13:12

  Gefelicteerd!

  Oh en dan moet je even een e-mailtje sturen (:

 • Reply
  Lief meisje
  10/09/2009 at 12:14

  Gefeliciteerd. Kun je nu lekker rond rijden.

 • Reply
  Lonneke
  10/09/2009 at 12:09

  Hey, wat goed!! GEFELICITEERD!! Netjes gedaan!
  Is altijd spannend, maar nu kun je lekker de weg op!

  Enjoy!

  grts, Lonneke

 • Reply
  Chantal
  10/09/2009 at 12:04

  Wat goed :D:D Ben zo blij voor je!!!! ๐Ÿ˜€

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png