Geslaagd!

Ik moet het nog even laten bezinken maar..

Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs!

Dankjewel voor alle succeswensingen bij mijn vorige logje. Jullie wisten inderdaad niet waar het over ging maar nu dus wel. Ik moest voor mijn rijbewijs. Dit was de 2de keer en ik was gelukkig een stuk minder zenuwachtig. De man die met mij meereed had ik al gehad bij mijn tussentijdsetoets een aantal maanden geleden, dat scheelde een stuk. Op een paar kleine foutjes na ging de les hartstikke goed. De man maakte me wel erg aan het schrikken toen we aan het tafeltjes gingen zitten: ” Vond je het zelf goed gaan? ” Op zo’n negatieve manier dat ik twijfelachtig reageerde: ” Ja ik vond het wel goed gaan. ” Waarop de meneer zei: ” Ik ook, Gefeliciteerd! ” Ik kon wel janken van blijdschap. Vorige keer ging het voor mijn gevoel ook goed en was ik toch gezakt. Ik dacht bij mezelf – nee niet wรฉรฉr dat m’n gevoel het verkeerd heeft. Gelukkig was dit niet zo.

Ik moet zeggen na al de bloed, zweet, tranen, stress momenten, baal momenten en de momenten waarop ik het niet meer zag zitten om verder te gaan met rijden heb ik dit toch mooi afgesloten. En nee, mijn glimlach is de hele dag niet van mijn gezicht te krijgen ๐Ÿ˜€

Geen (gezellige) rijlessen meer op Vrijdag, geen stress meer, niet meer leren, niet weer telkens opnieuw teleurgesteld worden (met m’n theorie), niet meer slapeloze nachten en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik heb het gehaald! En ik moet zeggen: Ik ben blij dat het klaar is. Vanavond ga ik m’n rijbewijs aanvragen en ik denk dat ik over een week weer een geweldige dag heb als ik eindelijk het roze plasticje in mijn handen hou..

Update: Ik kan mijn rijbewijs volgende week Donderdag 17 September ’s avonds ophalen!

14 reacties op “Geslaagd!

  1. Ik ben zoooooo blij voor je!!! ๐Ÿ˜€ echt toppie Sasje! (L) Ik spreek je idd weinig.. Ben der zaterdagmiddag ff. en morgenavond. ๐Ÿ™‚ Zondag ben ik wel echt de hele dag oppassen. ๐Ÿ™‚ Maarem echt nogmaals top!!! We gaan het nog een keertje vieren ja ๐Ÿ˜€

  2. Gefeliciteerd! Had ik het toch goed geraden! Fijn hรจ dat je het gehaald hebt. Geniet er maar lekker van. Zodra je je roze pasje hebt, kun je lekker gaan rondrijden. Heerlijk!

  3. Geweldig!!! GEFELICITEERD! ๐Ÿ˜€ Wat moet jij nu trots zijn op jezelf, dat je ook lekker mag skeuren in de auto zonder zo’n stomme instructeur naast je! ๐Ÿ˜€ Heel knap gedaan en ik wens je nog heel veel fijne rijuurtjes toe.

  4. Hey, wat goed!! GEFELICITEERD!! Netjes gedaan!
    Is altijd spannend, maar nu kun je lekker de weg op!

    Enjoy!

    grts, Lonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *