Shop till you drop

Vandaag ging ik Juultje weer eens zien na een hele lange tijd. Was echt super gezellig dat ze er was. We zijn (samen met vriendlief) naar het plein gegaan en zijn dik geslaagd! Eerst gingen we langs de Kruitvat waar je een GOSH mascara kon krijgen voor een lege mascara van elk merk. (zie Vrouwenleed voor een blogje erover) Jammer genoeg waren de mascara’s op en mocht ik een eyeliner uitzoeken: ook prima! Daarna zijn we de Blokker in gegaan waar we een staande klok (voor vriendlief), een schoot tafeltje, een witte binnen tafel, een rekje voor in het keukenkastje en een koffiezetapparaat (als cadeau voor een vriendin van mij) hebben gekocht. Hieronder heb ik alles op de foto gezet. Daarna zijn we nog even wat gaan drinken @ my place. Ontzettend leuk even bij te kletsen en Yara vond het ook erg gezellig 😉


Photobucket

About the Author

8 Comments

Anouk

Altijd leuk even bijkletsen als je dat al een tijdje niet meer hebt gedaan.

Lief dat je me linkt over het Gosh artikel!

Ik was zelf ook pas laat gegaan, donderdag rond 5 uur. Er was nog één mascara, de laatste, maar helaas was het een bruine. Dus ik heb hem aan mijn moeder gegeven!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *