Relax, take it easy

About the Author

27 Comments

Annouska

Heerlijk op de bankhangen is voor mij genoeg. Dan staat automatisch een muziekje op of de tv aan. Daarbij een goed boek of magazine en een kop thee en je hebt mij in een relax modus!

Reply
Nicole

Dat kan vanalles zijn..
genieten van kopje thee, goed boek lezen, fotograferen, schrijven, film kijken, lekker wandelen, tegen mn vent aan kruipen op de bank, en ga zo nog maar heel lang door haha!

Reply
Caroline

Serie kijken, lekker in bad liggen met muziekje er bij. Maar iets afspreken met vriendinnen, bios of wat drinken vind ik ook heerlijk relaxend.

Leifs

Reply
Joyce

Ik kijk de laatste tijd veel Grey’s Anatomy! Maar kan me ook heerlijk relaxen door aan mijn website te knutselen…

Reply
Wendy

Ik relax het ‘hardst’ door lekker op de bank te gaan zitten/liggen en naar tv te kijken. Kan vanalles zijn wat ik dan kijk: discovery, tekenfilms en soms blijf ik zelf bij het hersendodende Tell Sell hangen. 😉

Reply
Wanda

Een dagje Fontana inplannen en als dat niet direct lukt, dan koop ik wat scrubs en maskertjes en vermaak ik me prima in de douche…

Reply
inge

me niet boos maken over het feit dat ik op je theelogje probeerde te reageren, maar dat ding steeds zei dat ik dat al gezegd had, maar eh, NIET DUS!
oké, heel relaxed klonk dat niet.
ik waag nog een poging.
#fingerscrossed

Reply
SAS

Kan zijn hoor, ik moet de reacties namelijk eerst goedkeuren voordat ze verschijnen op mijn blog (i.v.m. spam e.d.)

Reply
joten

zweten in de sauna, ik val meestal in slaap
of een heet bad, compleet met veel schuim, goed boek en een senseo!

ha, waarom niet nu eigenlijk! 🙂

Reply
elise

Elke zaterdag gaat mijn dochter naar mijn ouders. Dan maak ik een beetje schoon met harde muziek en duik ik een paar uur mijn bed in om te tukken. Erg relaxed!

Reply
bianca

ik ben daar nooit goed in heb nooit veel rust in me maar denk tv series kijken bij mij grootste relax momentje is voor mij.

Reply
Anke

Slapen 😉 Of gewoon lekker lang douchen, relax kleren aan, niet te moeilijk doen met eten/koken en de rest van de dag niet meer van de bank of m’n bed komen. Met tv, boek, laptop en veel thee in de buurt, haha! Of iets leuks doen met vrienden, kost wel energie dus is niet echt rustig aan relaxen, maar wel altijd zoooo leuk 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *