Week 4 in foto’s

 photo PhotoGrid_1359129130982_zps6386de6a.png

Onderweg naar werk  Photobucket  nieuwe decoratie voor in huis  Photobucket  Yara op schoot
koekje erbij met een lekker theetje voordat we met werken beginnen  Photobucket  inspiratie voor nieuwe badkamer
  Photobucket  bloggen  Photobucket  weerstand beetje opkrikken  Photobucket  waarschijnlijk badkamer verbouwen (schetsje gemaakt)  Photobucket  nieuw telefoon hoesje photo PhotoGrid_1359191190030_zpsbb9885f0.png

Gezellig de kaarsjes aan  Photobucket  knuffelen met Yara  Photobucket  toch kijken of ik mijn trouwring kan laten kleiner maken  Photobucket  nieuwe thee smaakjes uitproberen  Photobucket  meer Saskia-tijd nemen
met een heerlijk muziekje op  Photobucket  nieuwe onderzetters

EN DEZE WEEK WERD IK TROTSE TANTE VAN NICHTJE LIZZY!

Volg mij op Instagram

0

Misschien ook leuk om te lezen...

9 Comments

  1. Leuk zo’n weekoverzicht! Ik moet ook nodig weer eens wat foto’s gaan maken maar ja, het blijft er iedere keer bij. Leuk trouwens dat je kat gewoon lekker op schoot komt liggen, de mijne deden dat altijd wel maar de laatste tijd liggen ze liever op hun kleedje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *