10 meest populaire artikelen op iliveformydreams.com

 photo blogjesssss_zpsfe7e38d0.jpg

 • Wij zijn getrouwd! (106 reacties)
 • De post met de eerste trouwfoto’s en de mededeling getrouwd te zijn kwamen de meeste (en liefste) reacties op. Dank hiervoor. Ik kijk nog steeds met een glimlach terug op deze mooie dag.

 • Introduceer jezelf (100 reacties)
 • Een post waar ik erg blij mee ben. 100 mensen hebben zich voorgesteld.. Erg leuk om een beetje achtergrondinformatie te hebben over mijn lezers. Heb je je nog niet voorgesteld? Ik zou het leuk vinden als je dit nog zou willen doen.

 • Waarom de jaren 90 zo leuk waren om in op te groeien (66 reacties)
 • Ja want dûh, de jaren 90 die wáren gewoon zo leuk. Een kleine terugblik van de dingen die ik zo leuk vond in de jaren 90. En dat waren er nog al wat..

 • Zoektocht naar DE perfecte trouwjurk (62 reacties)
 • Mijn zoektocht naar de perfecte trouwjurk. In dit blogje show ik de 3 jurken die het NIET waren geworden. Ik ben nog steeds erg blij met mijn keuze en de jurk voelde ook echt perfect.

 • Bijna een heel post-it blokje vol met redenen waarom ik van je hou (58 reacties)
 • Iets wat ik deed toen we 5 jaar samen waren. Eigenlijk vieren we het nooit, we geven elkaar een kusje en zeggen: ‘Ja weer een jaartje erbij!’ en dan klaar. Dit jaar besloot ik wat leuks te doen. Ik heb onze schouw vol gehangen met post-it briefjes met allerlei dingen die M. zo speciaal maken. Ook hadden we ’s avonds een klein etentje thuis.

 • De slechtste films die ik ooit heb gezien (58 reacties)
 • Spreekt voor zich. Er waren 6 films die ik echt verschrikkelijk vond.

 • Wij zijn verloofd!! (57 reacties)
 • Het blogje toen we net verloofd waren, nu alweer jaren geleden. Op 30 December 2010 werd ik ten huwelijk gevraagd op een mooie manier die bij ons beide paste. Zo leuk ook hoeveel werk M. ervan had gemaakt.

 • Het wereldnieuws (54 reacties)
 • Over ik. En jurkjes. En hoe ik eigenlijk geen jurkjes-meisje ben maar OPSLAG verliefd werd op deze 2 mooie exemplaren. En daar kan je me natuurlijk geen ongelijk in geven.

 • Waarmee ik blij ben (54 reacties)
 • Een happy list, om vrolijk van te worden. Zeker iets waarbij vaker moet worden stil gestaan.

 • Wedding memories: de details (53 reacties)
 • Detail foto’s van onze bruiloft (L)

  About the Author

  17 Comments

  Wendy

  Die introduceer jezelf blog heb ik volgens mij helemaal gemist. Tenminste, volgens mij heb ik hem niet ingevuld. Ik ga zo eens de 100 reacties doorscrollen en anders hem gelijk invullen. Heb er gelijk inspiratie uit gehaald en ik ga ook zo’n pagina maken waarin lezers zich kunnen voorstellen. 😀

  Reply
  Dina

  Jeetje wat een reacties zeg! Interessant lijstje, geeft denk ik een goed beeld over waarin wij geïnteresseerd zijn.

  Reply
  joten

  wauw, al die reacties!
  ha, en bij “introduceer jezelf” vond ik mezelf niet meer terug,
  ik was er nochtans zeker van.
  ‘k vond mezelf dan onder de “hier” 🙂

  Reply
  Femke

  Wat een leuke posts! Sommige had ik nog niet gelezen. En ik heb me nooit officieel voorgesteld, laat ik dat ook maar eens doen. 😉

  Reply
  Simone

  Wat leuk om te zien hoeveel reacties je hebt gekregen. En dan zijn het alleen nog maar de reacties. Er zijn vast veel meer mensen dit deze blogjes hebben gelezen. En dat klinkt echt tof! 😀

  Reply
  AreyouShir

  Leuk! Ik lees je blog nog niet zo lang, dus dan is het leuk om zulke dingen terug te lezen. Wat een mooie jurk had je aan 🙂

  Reply

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *