Een echt theemeisje: Wishlist

Zoals jullie vast wel weten ben ik een echte theeleut. Wist je dat niet? Dan heb je waarschijnlijk nooit mijn blog gelezen. De hele dag door kan ik thee drinken. Zakjes thee, losse thee.. Thee is gewoon ZO fijn! Ooit verander ik in een theekopje. Dat kan niet anders. Nou kwam ik bij Mega Gadgets heel wat leuke hebbe-dingetjes voor een echte theeleut tegen.

 photo theeLIKE_zps29334187.jpg

1. Mr. T. Een geweldige theefilter. Me wantsssssss! Een fijne thee filter met een geweldige uitleg: ‘Trek schaamteloos Mr. Tea zijn broek uit en vul zijn broek met een lekker theetje naar keuze.’ (L) 2. Photo Note Mug Leuke persoonlijke boodschappen die je op je beker kan plakken.. (L) 3. Like Mugs Geweldige Facebook-mug. ‘Like!’ (L) 4. Monkey Picked Oolong Tea Deze thee is geplukt door getrainde apen. WHUT? Ja ze schijnen de thee blaadjes die te hoog zitten te plukken. Daar moeten ze een film van maken! Planet of the TEA Apes.


Deze apen dus:
 photo monkeytea3_zpsb79cb2a1.jpg
Wat een schatjes. Wie wil daar nou geen thee van proeven?

40 reacties op “Een echt theemeisje: Wishlist

 1. is dat dan geen eh, dierenmisbruik? dunkt me van wel. eigenlijk. maar verder, me like too! want, je kunt nog zo’n theeleut zijn, ik drink je vast onder de tafel hahahaha #ikhartjetheemeteenpassie

 2. Aaaaah die apen-thee, hoe cool is dat! Nu heb ik zin in thee maar mijn vriend slaapt dus ik kan de waterkoker niet aanzetten 🙁 Stom! (Ding maakt heel veel lawaai en tussen de keuken en de slaapkamer zit volgens mij 1 meter, zonder muur ertussen, haha!)

 3. Wat een leuke thee dingen heb je gevonden. Ik vind nummer 1 wel erg leuk om die in je thee te hebben hangen. Die thee van de apen, lijkt mij heel apart. Ik zou hem wel eens willen proeven.

 4. Doe mij die derde mok maar, leuk!
  Wij kunnen elkaar de hand schudden, ik drink alleen maar thee.
  Zelfs als het 30 graden is buiten drink i lekker thee.

 5. Ik ben meer een koffiemens. Ik drink alleen thee op mijn werk omdat ik daar de koffie niet lekker vind. Maar Mr. T. vind ik geweldig!

 6. Haha wat grappig van die aapjes!
  Ahg der schijnt ook speicale koffie te zijn die door dieren is uit gepoept.. Ze eten eerst de bonen die worden dan uit de poep gehaald xD

 7. Haha, dat zijn zeker leuke hebbedingetjes. Ik ben benieuwd wanneer je de gelukkige eigenaresse zult zijn van één van deze thee-gadgets 😉

 8. Jij bent echt wel verslaafd aan thee zeg… Ik drink gemiddeld zo’n 4 bakjes op een dag maar heb er geen speciale mokken of zo voor…

 9. Ik zou veel meer thee willen drinken. Ik vind het zo lekker. Maar ik vergeet altijd dat het water gekookt is en eer dat ik weer aan denk, is het koud. 🙁

 10. geef mij maar koffie!
  en dan liefst de echt kleine Franse.
  ik vind the precies warm water met een bijsmaakje,
  al kan dat ook zijn doordat ik wslk nog nooit “echte” thee gedronken heb!

 11. die aap vind ik er wat griezelig uitzien :s, maar zolang de thee goed is…
  Onlangs zag ik zo een theefilterke met een haaienvin, een beetje Jaws in je theekop!

 12. hihi ik ben een echt koffie meisje, dus ik kan me hier redelijk goed in vinden (: Ik vind die eerste mok met dat poppetje heeel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *