(online) geshopt,  Liefde voor..

Een echt theemeisje: Wishlist

Zoals jullie vast wel weten ben ik een echte theeleut. Wist je dat niet? Dan heb je waarschijnlijk nooit mijn blog gelezen. De hele dag door kan ik thee drinken. Zakjes thee, losse thee.. Thee is gewoon ZO fijn! Ooit verander ik in een theekopje. Dat kan niet anders. Nou kwam ik bij Mega Gadgets heel wat leuke hebbe-dingetjes voor een echte theeleut tegen.

 photo theeLIKE_zps29334187.jpg

1. Mr. T. Een geweldige theefilter. Me wantsssssss! Een fijne thee filter met een geweldige uitleg: ‘Trek schaamteloos Mr. Tea zijn broek uit en vul zijn broek met een lekker theetje naar keuze.’ (L) 2. Photo Note Mug Leuke persoonlijke boodschappen die je op je beker kan plakken.. (L) 3. Like Mugs Geweldige Facebook-mug. ‘Like!’ (L) 4. Monkey Picked Oolong Tea Deze thee is geplukt door getrainde apen. WHUT? Ja ze schijnen de thee blaadjes die te hoog zitten te plukken. Daar moeten ze een film van maken! Planet of the TEA Apes.


Deze apen dus:
 photo monkeytea3_zpsb79cb2a1.jpg
Wat een schatjes. Wie wil daar nou geen thee van proeven?

0

40 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *