Waarom ik uitkijk naar de lente

 photo 4__photo_sharyn_cairns-country_style_au-dustjacket_attic_large_zps5f515442.jpg

 • Zonnebrillen weertje! Ja daar heb ik wel zin in. Dan kan ik mijn uber coole zonnebril (zie foto in mijn zijbalk) weer op.
 • Niet meer op je bek kunnen gaan met naar werk rijden. Ja dat zie ik wel zitten. (hoewel, hoewel mij kennende zou het me zonder sneeuw ook nog wel lukken)
 • Allemaal leuke kleren aan kunnen.. Niets truien en vesten over van alles aan, gewoon lekker zonder jas op de fiets met een uber hip shirtje aan.
 • Ijsjes weer.. Mjammmmmmmie.
 • Heerlijk de balkon deur en alle ramen open kunnen zetten.
 • Ohhhh en eten op het balkonnetje samen. Zo gezellig!
 • Heerlijk op werk in het zonnetje staan.
 • En als het officieel lente is gaan we erna heerlijk een weekendje weg!
 • J
  Lente, van mij mag je wel komen!

  30 reacties op “Waarom ik uitkijk naar de lente

  1. Jaaaa, leuke dingen! Ik vind de kou van de herfst en winter juist heeeerlijk. Dan voelt de lucht zo lekker fris als je buiten loopt. Alsof alle watjes uit je hoofd dan verdwijnen als je even een slechte dag hebt. Maar lente vind ik ook heel fijn, vooral omdat het dan weer langer licht is, dat vind ik het allerleukste. En allemaal leuke kleren aan kunnen inderdaad!

  2. Heerlijk hé! Ik ben bijna de hele ochtend buiten geweest vandaag, heb de voorjaarskriebels. Lekker al met dikke vest in de tuin gezeten, voorjaarsmagazine erbij, bosbessen thee en genieten van vitamine D! Naar de markt gewandeld, met Fay een heel stuk als het windstil is en het zonnetje schijnt is het niet eens zo koud. Geniet ervan wanneer het kan Sas!!

  3. Ik kijk ook heel, heel erg uit naar de lente! ben die kou en sneeuw zo zat.
   Fijn weekend verder
   Liefs -x-

  4. Hihi ik hou opzich van elk seizoen, behalve zomer met temperaturen boven de 25 graden. Maar ik moet zeggen dat ik nu stiekem ook wel een beetje naar de lente uitkijk XD

  5. ja, de tijd mag van mij nu ook even op d’r snelst gaan, want ik kijk hier uit het raam en zie sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw en ik heb zin in met blote voetjes in de zee en met blote beentjes op ’t strand en nou ja, dat.
   en rosé.
   en ’s ochtends vroeg naar zee en dat het dan al lekker is…

  6. Inderdaad, alleen al om de zonnebril weer boven te halen, is een reden om de lente te laten beginnen. Er ligt echter weer sneeuw op mijn gras, dus toch nog even wachten.

  7. zoals zovelen kan ik ook niet wachten tot er weer wat zon en warmte is…
   En doen jullie maar die mooie kleedjes aan, dan kunnen wij die bewonderen… 😉

   Fijn weekend verder, Saskia!

  8. Ik vind het ook fijn om in de lente weer alle leuke kleding aan te doen! In de winter is mn kleding toch vaak saai vind ik zelf haha. In de lente is het lekker vrolijk!

  9. oh ja daar kijk ik ook wel weer naar uit vooral de warmte, gezellig samen op het balkon zitten s’ochtends en s’avonds ( natuurlijk met de katten erbij), lekker met een kleedje naar het park om heerlijk bij het water te liggen, de leuke jurkjes…. Fijn weekend ^^

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *