Instagrammmmmm

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

28 Comments

SAS

Ik ben iemand die heel veel foto’s maakt en bewerkt. Ook voor collega’s en week overzichten. Is een handig programma (en nog een programma gevonden waar je een collage mee kan maken) ook met bewerken. 🙂

Reply
SAS

Oh.. ik ben wel door heel wat mensen toegevoegd.
Het is hetzelfde als mijn Twitternaam: Sassie__
(met 2 lage streepjes)

Reply
Iris

Leuk! Congrats met je nieuwe telefoon, nu gaat er vast een hele wereld voor je open met alle apps die je nu kan gebruiken 😉 Ik ga je meteen followen op Instagram!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.