22 reacties op “All I want for Christmassssssssss

  1. ik?

    Een ticket voor een muziekconcert, cd-bon, beschermhoes en/of houder voor in de wagen voor m’n smartphone, 10-beurtenkaart voor het zwembad en fitnessabonnement

  2. Wat een super leuke mok! Die moet ik even opzoeken ^^
    Ik heb vooral knutsel dingen gevraagd en wol, veel wol! Maar ook iets van de rituals is altijd welkom bij mij πŸ˜‰

  3. Ben benieuwd wat je straks allemaal zal gaan krijgen! Zelf heb ik voornamelijk dingen voor in de keuken gevraagd, kookboeken, tafelkleed, ovenhandschoenen, agenda, pyama, dus ik ben benieuwd straks…

  4. Oeh, die waterkoker is fancy zeg! Ik weet dit jaar echt totaal niet wat ik moet vragen, mede doordat ik net vorige week jarig ben geweest en Sinterklaas heb gevierd.. en toen al ontzettend verwend ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *