Let us have some tea and continue to talk about happy things

Dit maakt het nog leuker om thee te drinken


PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Hebben jullie ook een theedoos of allemaal losse doosjes?

Zelf heb ik nog een kleinere theedoos en wat losse potjes.

0

Misschien ook leuk om te lezen...

50 Comments

 1. Wat een leuke theedoos! Ik heb er een van Blond Amsterdam en nog een houtentheekistje. Meestal is er nog te weinig ruimte:P!

 2. Wat een mooie doos!
  Ik heb eigenlijk helemaal niks voor mijn thee zakjes dus ik hou ze in de doosje. Maar ik ga denk ik in Londen deze week maar even voor eentje kijken (:!

 3. Wat een leuke doos!
  Ik heb thuis een klein theedoosje, en verder bewaar ik m’n thee gewoon in hun eigen doosje πŸ™‚

 4. Ik heb twee hele saaie zilveren doosjes en wat losse doosjes. Ik vind die stoffen theedozen ook zo leuk om neer te zetten, maar helaas is m’n keuken niet zo groot!

 5. Wat een mooie theedoos! Ik heb een witte theedoos met een hart erop, van de Xenos geloof ik. Daar bewaar ik losse thee in, mijn thee in zakjes heb ik verder gewoon los op een keukenplank staan πŸ™‚

 6. natuurlijk heb ik een theedoos en ik bΓ©n er een, maar ik heb teveel (losse) thee, dus ik heb ook een theemand. met allemaal zakjes thee. en nog tig blikken. en och, ik en thee.. ^^ dit is ook een leuke, kan er veel in?

  1. Er kan zeker veel in. Veel groter ook dan de doos die ik ervoor had. Maar ben dan ook een grote theedoos geworden πŸ˜‰

 7. Ik hou van theedozen en die van jou ziet er ook leuk uit! Ik heb nu een theecube en daar doe ik mijn theezakjes in.

 8. Ik vind theedozen erg mooi maar ze hebben bij mij totaal geen zin. Ik ben te lui om alles uit die pakjes te halen πŸ˜‰

 9. Ik had ooit wel een theedoos maar tegenwoordig staan de doosjes gewoon in de kast en pak ik er telkens eentje uit… Wel saai eigenlijk, misschien wordt het wel weer tijd voor een mooie theedoos…

 10. Wij hebben altijd maar één smaakje dus het ligt bij ons gewoon in een plastic bakje in de la. Niet zo speciaal haha.

 11. Ik had altijd een theedoos maar ik vond het altijd zo onhandig als ik even snel een kopje thee wilde zetten. Tegenwoordig drink ik eigenlijk nooit meer thee uit een zakje, alleen nog losse thee die ik in glazen potjes bewaar. Staat ook zo leuk!

 12. Mooie theedoos. Ik heb twee theedozen, een witte van Pickwick en een paarse van Lipton. Mijn losse thee zit in potjes.

 13. OEH hebben! Ik heb een houten doos met hartjes van de Xenos maar die moet ik nog dicht “kitten” want de thee ligt overal door elkaar!

 14. Wij hebben ook een thee doos. Eigenlijk 3. Ik wil iedere keer een nieuwe (leukere!) kopen als ik door Xenos loop, haha. Ik kan ook niet geheel veilig door Xenos lopen eigenlijk. Ik MOET gewoon iets meenemen. En er zijn zoveel verschillende thee dozen. TΓ© leuk!

 15. Oh die is leuk! Zelf ben ik nog op zoek naar een leuke theedoos. Heb ze nu allemaal in de gewone pakjes zitten, maar zo’n doos maakt het inderdaad veel leuker om thee te drinken πŸ™‚

 16. Wat een leuke doos! Ik heb ook een grote theedoos, gewoon omdat ik ‘t mooi vind, want eigenlijk hou ik niet van thee haha

 17. Wat een hippe leuke thee doos is dat. Ik heb zelf vorig jaar bij Woonexpress een leuke blauwe met vensterglas gekocht, daar ben ik nog steeds erg blij mee.

 18. Wat een hippe en leuke doos. Ik heb vorig jaar bij Woonexpress een hele leuke blauwe thee doos met venster glas gekocht. Ik ben er nog steeds super blij mee!

 19. Ik vind zo’n theedoos altijd zo leuk en fancy staan! Misschien moet ik er ook maar eens eentje kopen voor de zakjesthee…

 20. Ik heb de theezakjes gewoon in hun eigen doosjes zitten en de losse theeblaadjes heb ik in bakjes gedaan. Ooit wil ik nog wel een theedoos aanschaffen voor al die theezakjes. Die van jouw is ook erg leuk!

 21. Ik heb allebei. De Dutch tea blend gaat bij mij zo hard dat ik niet altijd de moeite neem om het in de theedoos te stoppen.

 22. Ik vind het heel leuk om een theedos neer te zetten, maar ik drink eigenlijk maar 1 soort thee, dus het is een beetje overbodig haha.

 23. Ik heb ook een theedoos, een doorzichtige..
  Hierin zitten al mijn kant en klare zakjes.
  Zelf drink ik het liefst losse thee die ik in filterzakjes overgiet.
  Al mijn losse thee staat in hun originele zakje in mijn kast met een knijper on top

  Liefs

 24. Ik heb een leuke leuke theedoos! Maar gebruik ‘m nooit. Gewoon uit het kleine pakje pakken is toch wat sneller schijnbaar πŸ˜‰

 25. Heb geloof ik een stuk of 3 theedozen, kocht er eerst zelf een, een kleintje.. kreeg er daarna nog eentje, iets groter en daarna kreeg ik de theedoos die ik nu gebruik: van Blond Amsterdam.
  Heb daarnaast in de kast nog doosjes staan want past er niet allemaal in, ik drink ook niet zoveel thee haha..
  Maar heb wel veel!

 26. mooi!
  Ik heb een la in mijn keuken als thee-la. Ik heb een houten theedoos voor theezakjes. En ik heb glazen potjes gevuld met losse thee, omdat ik dat graag drink. (meer smaak)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *