Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Geluksmomentjes

The Awesome List: Winter Wonder Land


Omdat ik altijd aan dit liedje moet denken met sneeuw…

De nieuwe boeken die ik kreeg van Sinterklaas  Photobucket  de kerst die eraan komt  Photobucket  de sneeuw (alleen jammer als ik erdoorheen moet)  Photobucket  liedjes van Ed Sheeran  Photobucket  getrouwd zijn  Photobucket  een heel weekend niets hebben  Photobucket  leuke emailtjes krijgen van vriendinnetjes  Photobucket  kijken voor een nieuwe mobiel  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  misschien een weekendje naar België  Photobucket  m’n nieuwe dubbelwandige theeglazen  Photobucket  knutselen aan mijn blog layout  Photobucket  over 2 weken een weekje vakantie hebben  Photobucket  deze week een leuke date hebben met vriendinnetje Wendy & Laura   Photobucket  kerstinkopen doen  Photobucket  m’n nieuwe theedoos

0

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *