The Awesome List: Winter Wonder Land


Omdat ik altijd aan dit liedje moet denken met sneeuw…

De nieuwe boeken die ik kreeg van Sinterklaas    de kerst die eraan komt    de sneeuw (alleen jammer als ik erdoorheen moet)    liedjes van Ed Sheeran    getrouwd zijn    een heel weekend niets hebben    leuke emailtjes krijgen van vriendinnetjes    kijken voor een nieuwe mobiel    nieuwe blogs ontdekken    misschien een weekendje naar België    m’n nieuwe dubbelwandige theeglazen    knutselen aan mijn blog layout    over 2 weken een weekje vakantie hebben    deze week een leuke date hebben met vriendinnetje Wendy & Laura     kerstinkopen doen    m’n nieuwe theedoos

About the Author

25 Comments

Wanda

Heerlijke lijst meid! Waar willen jullie naar toe in België? Als je een leuk romantisch weekendje wilt, dan kan ik je Brugge aanraden! Echt een leuk stadje met tig leuke cafeetjes, restaurantjes en winkeltjes om heerlijk in te struinen!

Reply
SAS

We gaan waarschijnlijk nogmaals naar Antwerpen.. Maar moeten nog even kijken, misschien wordt het wat anders.

Reply
Lief meisje

Leuke lay-out heb je gemaakt. Mooie geniet momentjes heb je deze week gehad.

P.s. Zou het letter type ook wat groter kunnen. Want ik vind het zelf moeilijk leesbaar sommige dingen.

Reply
Diana

Inmiddels heb je een nieuw telefoon gevonden 😉 Helaas was sneeuw van korte duur, zondag was hier zo goed als weg 🙁

Reply
Laura

Ed Sheeran <3 Ik word ook heeeeel vrolijk van kerstinkopen doen! Er hangt nu ook zo'n gezellige sfeer in de stad 🙂

Reply
Touch of Buddha

Helaas is de sneeuw hier alweer weg… hopen dat er halverwege de week nog wat gaat vallen!

Reply
Michelle

Mooie lijst, heerlijk he die winter tijd.
Je layout vind ik trouwens ook erg leuk geworden

Reply
Melle

Dat liedje van Bert en Ernie is echt geniaal! Ik heb vorig jaar de cd gedownload, niet echt goede kwaliteit, denk dat ik hem nu ga kopen. Hij is echt hilarisch! We gingen hem luisteren in de trein, ik moest echt hardop lachen 🙂

Reply
Ingrid

Ik ben blij dat de sneeuw weer gesmolten is…

Veel plezier deze week met je date en andere bezigheden!

p.s. Het lettertype van je blog komt bij mij nu eigenlijk wel heel klein op het scherm (Apple maakt alles kleiner, maar dit is wel heel erg extreem, zeker in het reactiescherm).

Reply
Leoni

Hele fijne dingen allemaal! Dubbelzijdige thee galzen zijn echt ideaal!! Alleen je verwacht niet dat de thee soms nog zo heet kan zijn. (Trouwens, ik vind je layout erg mooi!)

Reply
Anke

Haha, wij hadden (of misschien hebben we hem zelfs nog wel) ook een Sesamstraat kerst CD! Die liedjes zijn stiekem best wel geniaal 😉

Reply
Tineke

Ik heb ook van die dubbelwandige thee glazen! Doe voorzichtig want ze gaan best snel stuk en zien er best gek uit als er water binnenin zit hahah

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *