The Awesome List: Winter Wonder Land


Omdat ik altijd aan dit liedje moet denken met sneeuw…

De nieuwe boeken die ik kreeg van Sinterklaas  Photobucket  de kerst die eraan komt  Photobucket  de sneeuw (alleen jammer als ik erdoorheen moet)  Photobucket  liedjes van Ed Sheeran  Photobucket  getrouwd zijn  Photobucket  een heel weekend niets hebben  Photobucket  leuke emailtjes krijgen van vriendinnetjes  Photobucket  kijken voor een nieuwe mobiel  Photobucket  nieuwe blogs ontdekken  Photobucket  misschien een weekendje naar België  Photobucket  m’n nieuwe dubbelwandige theeglazen  Photobucket  knutselen aan mijn blog layout  Photobucket  over 2 weken een weekje vakantie hebben  Photobucket  deze week een leuke date hebben met vriendinnetje Wendy & Laura   Photobucket  kerstinkopen doen  Photobucket  m’n nieuwe theedoos

0

Misschien ook leuk om te lezen...

25 Comments

 1. Heerlijke lijst meid! Waar willen jullie naar toe in België? Als je een leuk romantisch weekendje wilt, dan kan ik je Brugge aanraden! Echt een leuk stadje met tig leuke cafeetjes, restaurantjes en winkeltjes om heerlijk in te struinen!

  1. We gaan waarschijnlijk nogmaals naar Antwerpen.. Maar moeten nog even kijken, misschien wordt het wat anders.

 2. Leuke lay-out heb je gemaakt. Mooie geniet momentjes heb je deze week gehad.

  P.s. Zou het letter type ook wat groter kunnen. Want ik vind het zelf moeilijk leesbaar sommige dingen.

 3. Inmiddels heb je een nieuw telefoon gevonden 😉 Helaas was sneeuw van korte duur, zondag was hier zo goed als weg 🙁

 4. Ed Sheeran <3 Ik word ook heeeeel vrolijk van kerstinkopen doen! Er hangt nu ook zo'n gezellige sfeer in de stad 🙂

 5. Dat liedje van Bert en Ernie is echt geniaal! Ik heb vorig jaar de cd gedownload, niet echt goede kwaliteit, denk dat ik hem nu ga kopen. Hij is echt hilarisch! We gingen hem luisteren in de trein, ik moest echt hardop lachen 🙂

 6. Ik ben blij dat de sneeuw weer gesmolten is…

  Veel plezier deze week met je date en andere bezigheden!

  p.s. Het lettertype van je blog komt bij mij nu eigenlijk wel heel klein op het scherm (Apple maakt alles kleiner, maar dit is wel heel erg extreem, zeker in het reactiescherm).

 7. Hele fijne dingen allemaal! Dubbelzijdige thee galzen zijn echt ideaal!! Alleen je verwacht niet dat de thee soms nog zo heet kan zijn. (Trouwens, ik vind je layout erg mooi!)

 8. Haha, wij hadden (of misschien hebben we hem zelfs nog wel) ook een Sesamstraat kerst CD! Die liedjes zijn stiekem best wel geniaal 😉

 9. Ik heb ook van die dubbelwandige thee glazen! Doe voorzichtig want ze gaan best snel stuk en zien er best gek uit als er water binnenin zit hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *