Sans-online bestelling

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Sans-online

Na een tijdje speuren naar leuke online shops (ik ben een echte online shopper) kwam ik terecht op Sans-online.
Dit is een online kleding winkel waar leuke en betaalbare items zijn te krijgen.

De site ziet er erg fijn uit en is handig in gebruik. Alles staat netjes verdeeld in categorieΓ«n. De enige tip die ik zou hebben voor de site is een prijscategorie selecteer menu te maken, zodat je op een bepaald soort bedrag kan zoeken.

Mijn kleding had ik 2 weken geleden al moeten ontvangen volgens de bevestigingsmail. Na 1 week wachten ben ik de klantenservice gaan bellen waar ik netjes te woord werd gestaan. Er was bij PostNL iets fout gegaan. Sans-online is immers ook afhankelijk van deze organisatie en hier konden zij dan ook niks aan doen. Kan gebeuren. Het was geen probleem en ze zouden het pakketje opnieuw versturen. Top service! Ook via de email ben ik super geholpen en kon daar met al mijn vragen terecht.

Ik ben super tevreden met mijn pakketje. Het leek me leuk een item voor M. te kopen en voor mezelf. Voor mezelf is het meestal wel makkelijk maar voor M. ben ik even gaan neuzen tussen de Sweaters en truien. De kleding is van goede kwaliteit, was goed verpakt en er zitten zelfs extra knopen bij. Hieronder zie je onze aankopen en hoe ze staan:

Photobucket Photobucket

Photobucket     Photobucket

Photobucket

30 reacties op “Sans-online bestelling

 1. Leuk dat je zo goed geholpen bent door de klantenservice en je pakketje opnieuw opgestuurd werd! πŸ™‚
  Waren alle webshops maar zo. Ik heb onlangs problemen gehad met een bestelling bij Bonprix, zit nog steeds te wachten tot ze m’n geld terug storten en heb de bestelde kleren al teruggestuurd, dus nu heb ik niets, geen kleren, maar m’n geld ben ik ook kwijt! πŸ™

 2. Irritant he die postbezorging. Ik wacht ook al weken op een pakketje vanuit Amerika. Uiteindelijk is het ook maar opnieuw verstuurd. Balen. Leuke bestelling. Vind je blousje erg cute!

 3. Leuke blouse! Ik bestel eigenlijk bijna nooit kleding online, altijd bang dat het niet past of dat het pakketje kwijt raakt. Misschien toch maar eens proberen?

 4. Leuk! Voor mijn vriend is het lastig online shoppen. Het is maar net hoe de maten vallen of XL hem wel of niet goed zit. Bij de ene winkel lijkt hij een worstenbroodje en bij de andere winkel zit het gewoon hartstikke mooi.

 5. Die sweater is erg leuk!
  Dat shirtje van jou weet ik nog niet wat ik ervan vind. Zie het heel veel de laatste tijd maar weet niet of mij zoiets staat.
  Nog niet geprobeerd!

 6. Ik ben gek op dat soort sweaters voor mannen! Als ik iets aanschaf voor mijn man, dan vaak ook zoiets.. En dat shirtje is ook leuk, helemaal in deze tijd van het jaar πŸ™‚

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *