28 reacties op “Goede films uit 2012

 1. Bij Ted ben ik dus in slaap gevallen. Vreselijk! Had er meer van verwacht…
  Persoonlijke topper van 2012 vond ik toch wel ‘The Hunger Games”.

 2. Heb geen van alle gezien, maar die Total Recall en Gone zou ik wel willen zien! Heb jij The Hobbit al gezien? Die is vet!

 3. Ik heb er nog geen een gezien, maar show white lijkt me wel wat. Ik heb wel Argo, Cloud Atlas en loper gezien. Ik kan je ze alledrie aanraden.

 4. Fijn, dit artikel komt als geroepen! Ik kan wel wat nieuwe films gebruiken.. heb afgelopen 24 uur 3x PS.I lvoe you gekeken, haha. Ik ben dus erg benieuwd! Snow white and the huntsman ga ik als eerst proberen…

 5. Ik heb alleen Ted ( niets voor mij) en Snowwhite ( slecht acteerwerk maar verder wel mooi) gezien, nee zeker niet mijn topfilms van dit jaar ๐Ÿ˜‰

 6. Omg!! De rillingen liepen over mijn rug van die 1e trailer haha durf nu verder niet meer te kijken. Nu met ie zwangerschap heb ik veel nachtmerries s’nachts ze zijn me aan het zoeken en willen bij me inbreken waaaah net als ie film nu ik dit schrijf blijft de kippenvel over mijn rug lopen. Vannacht was het dus weer zover dat ik zo’n nachmerrie had brrrr. Opzich lijkt het me een leuke film maar die ga ik na de zwangerschap bekijken hoor. Ik ga hem meteen opschrijven anders vergeet ik m. Nu zou ik gillen als ik er naar keek whahaha.

  P.S Ik heb gister Hitch gezien die was echt leuk! Ken jij die??

  1. Is echt een goede film! Na je zwangerschap dan maar even kijken ๐Ÿ˜‰
   Balen joh van je nachtmerries. Ik hoop dat ze snel over gaan.

   Nee Hitch ken ik niet, even opzoeken. Thanks voor de tip.

 7. In het begin van het jaar heb ik veel films gekeken. Woonde net in mijn eigen huisje. Heerlijk was dat, even lekker chillen en een filmpje kijken. Jammer dat ik dat eigenlijk niet meer doe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *