Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt

Hallo smartphone

Dames en heren hou je vast. Koos smartphone-loos heeft toch een nieuw abonnement aangeschaft mét smartphone. Waarschijnlijk denkt iedereen: ‘Hallo onder welke steen heb jij geleefd?’ maar ik heb dus al 2 jaar een mobieltje zonder internet. U hoort het goed. En het bevalt me wel prima eigenlijk. Hoewel nu na 2 jaar mijn mobieltje wel kuren gaat geven. Ik ben blij dat m’n man me heeft overgehaald toch eens een andere telefoon aan te schaffen.


Ik ga morgen maar wat blij zijn als ik hem in m’n handen heb (ook al is deze veel duurder per maand dan degene die ik nu heb en ben ik een schriep). Ik wil ook kunnen Whatsappen en vooral Instagram hebben voor al m’n foto’s! Ja ik kan dus ook voortaan van die leuke overzichtjes maken.. Om nog maar te zwijgen van de social media die ik op mijn telefoon ga hebben.

Photobucket

Morgen is dit schatje van mij
[ Samsung Galaxy S Advance ]

Met een leuk hoesje erbij:
Photobucket

0

49 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *