Dames en heren hou je vast. Koos smartphone-loos heeft toch een nieuw abonnement aangeschaft mรฉt smartphone. Waarschijnlijk denkt iedereen: ‘Hallo onder welke steen heb jij geleefd?’ maar ik heb dus al 2 jaar een mobieltje zonder internet. U hoort het goed. En het bevalt me wel prima eigenlijk. Hoewel nu na 2 jaar mijn mobieltje wel kuren gaat geven. Ik ben blij dat m’n man me heeft overgehaald toch eens een andere telefoon aan te schaffen.


Ik ga morgen maar wat blij zijn als ik hem in m’n handen heb (ook al is deze veel duurder per maand dan degene die ik nu heb en ben ik een schriep). Ik wil ook kunnen Whatsappen en vooral Instagram hebben voor al m’n foto’s! Ja ik kan dus ook voortaan van die leuke overzichtjes maken.. Om nog maar te zwijgen van de social media die ik op mijn telefoon ga hebben.

Photobucket

Morgen is dit schatje van mij
[ Samsung Galaxy S Advance ]

Met een leuk hoesje erbij:
Photobucket

0
49 reacties

49 thoughts on “Hallo smartphone

 1. Marcella schreef:

  Welkom bij de smartphone club ๐Ÿ˜‰ Leuk dat je ook op Instagram zit!

 2. Madrina schreef:

  Ik zei altijd: ik hoef geen smartphone, maar toen ging mijn gsm kapot en nu kocht ik er รฉรฉntje. En eerlijk? Ik kan hem niet meer missen!

 3. Billy schreef:

  je zal er vast veel plezier aan beleven, Saskia!
  (doe ik ook van de mijne)

 4. Mylene schreef:

  Er gaat een wereld voor je open. ๐Ÿ˜‰ Geniet ervan hoor!

 5. Amarins schreef:

  Ja nu is het hek van de dam! Ik geef je een week en dan kan je niet meer zonder je smartphone. Een ervarings deskundige spreekt hier haha
  Veel pleizer alvast met het uitzoeken en instaleren van appjes!

 6. Emmelinda schreef:

  Ik heb nog steeds een plekkie onder die steen hihi. Niet dat ik het niet wil maar het is me te duur en ik vond mijn oudje nog steeds zo leuk. Ik bel zelden dus daarom hoef ik ‘m niet te hebben. Maar laatst zat ik in de trein en dacht even snel een berichtje naar het thuisfront te sturen. Dat smssen duurt toch wel erg lang. Bij de volgende wissel (als de abo’s aflopen) pik ik het toestel van mijn dochter in ;-).

 7. Nicky schreef:

  Leuk! Veel plezier ermee! Ik gebruik internet op mijn telefoon eigenlijk zelden (meestal thuis via wifi) maar รกls je eens verdwaald bent of wilt weten hoe laat de bus vertrekt, is het toch erg handig!

 8. Caroline schreef:

  Ooh ik dacht precies het zelfde. Internet, dat heb ik nog niet nodig. Maar nu ik het heb, zou ik lastig zonder kunnen ๐Ÿ˜‰

  Liefs!!

 9. Ingrid schreef:

  Bofkont!

  ‘t Is dat het zo veel duurder is dan mijn huidige abo van 4 euro per maand, want het is allemaal wel erg aantrekkelijk. Vooral onderweg lijkt het met handig, om de weg te zoeken of het telefoonnummer van een restaurantje ofzo.

  Veel plezier ermee!

 10. Serena schreef:

  Oh, ik zou echt niet meer zonder kunnen!!! Pas op, het werkt verslavendโ€ฆ

 11. Wanda schreef:

  Leuk joh! Ik ben ook nog maar sinds september onder die steen vandaan gekropen hoor! En ik moet zeggen, het is inderdaad leuk maar ik gebruik bepaalde apps, zoals instagram, nog veel te weinig. Ik zou er inderdaad veel vaker foto’s mee moeten gaan maken maar ja, dat schiet er gewoon bij in… Veel plezier ermee!

 12. Nicole schreef:

  Leuk leuk! Je gaat er echt veel plezier aan beleven. Ik heb een iphone, maar een smartphone is gewoon fijn. Instagram inderdaad! Is ook verslavend, haha. Alvast veel plezier ermee!

 13. Jolien schreef:

  Pas op, want je raakt sowieso verslaafd! ๐Ÿ˜‰

 14. Aleida schreef:

  Super leuk, geniet van de heerlijk verslavende wereld die een smartphone heet ๐Ÿ˜‰

 15. Inge schreef:

  Ik heb sinds kort ook รฉรฉntje gekocht, aangezien ik mijn mobieltje verloren ben, maar ik hou mijn telefoon gewoon dumb, dus no internet on it for meeee

 16. Mariska schreef:

  Leuk zeg, veel plezier ermee! ๐Ÿ™‚

 17. Liann. schreef:

  Veel plezier ermee!

 18. Simone schreef:

  Ik was vrij snel met een nieuwe telefoon toen ik een nieuw abonnement nam met internet. Mijn beste vriendin is nog steeds van ‘de oude stempel’ en kan alleen bellen en smsen. ๐Ÿ˜›

  1. SAS schreef:

   Ik vanaf morgen niet meer! ๐Ÿ˜‰

 19. Indira schreef:

  Ik heb hem ook net nieuw, maar dan in het zwart =)

 20. Alyssa schreef:

  Gaaf! Mooie telefoon lijkt me dat!

 21. Sabine schreef:

  Dat wordt dus ook wordfeuten Sas ๐Ÿ˜‰

 22. Diana schreef:

  Hahaha ja leuk joh!! Welkom bij de club ๐Ÿ™‚

 23. Lyanne schreef:

  Gefeliciteerd! Ik kan het persoonlijk niet meer missen: geen internet op mijn mobiel. Ik hoop jij ook niet! ๐Ÿ˜‰

 24. Vโ˜บnnieb schreef:

  Hahaha ik heb geprobeerd met een smartphone om te gaan. Is niets voor mij. Dus ik heb mijn plekje onder de steen weer ingenomen ๐Ÿ˜‰

 25. Niki schreef:

  Ik kan tegenwoordig niet meer zonder mijn smartphone. Ze werken zo verslavend door al die leuke apps! Enjoy!

 26. Laura schreef:

  Leuke telefoon!
  Ik heb al een tijdje een smarphone maar gebruik hem eigenlijk alleen voor het bellen en smse, want internet er op doe ik niet. Ik ken mezelf en dan zit ik alleen nog maar op internet, ik bescherm mezelf dus een beetje hihi! En als er wifi is, tjah dan kan ik altijd nog op internet (:

 27. HansDeZwans schreef:

  Oei oei, de foto’s gaan ons rond de oren vliegen. Ik ben benieuwd naar je eerste instagrams.

 28. Michelle schreef:

  Je hebt gezelschap onder dat steentje hoor, ik gebruik nooit het internet op mijn mobiel. Ik gebruik dat ding voor smsรฉn, bellen en muziek luisteren onderweg. Al zou dat Whatsappen wel handig zijn soms. Veel plezier alvast met je nieuwe phone ๐Ÿ˜‰

 29. 2 dagen geef ik je en dan ben je verslaafd

 30. Saar schreef:

  Veel plezier ermee! Het zal je vast bevallen!

 31. Anke schreef:

  Leuk! Ik wil er eigenlijk ook een maar ik gebruik m’n huidige telefoon er echt veeeeel te weinig voor (en ben ook een schriep, kende dat woord trouwens niet, maar ga er vanuit dat ik de betekenis wel goed begrijp, haha)…

  1. SAS schreef:

   SCHRIEP
   1) Gierigaard

   ๐Ÿ˜‰

   1. Anke schreef:

    Hihi, ik had het dus juist geraden ๐Ÿ˜‰

 32. Kelly schreef:

  Leuk ding! Ik heb zo’n soort zelfde gehad alleen is er 1 van 2 jaar oud of zo maar het model is zowat hetzelfde maar was wel een roze.

 33. annouska schreef:

  Oh oh, daar gaat je vriendjelief nog wel spijt van krijgen. Want die wereld die nu voor jou ook open gaat, die gaat nog veel tijd innemen haha.
  Veel plezier met je nieuwe telefoon. ๐Ÿ˜€

 34. Kimberley schreef:

  Je kunt niet meer zonder hahaha. & jaa, Instagram! Leuk ๐Ÿ™‚

  1. Kimberley schreef:

   en ik zie een fotootje bij mijn reactie, maar die foto is niet van mij :\ gek!

   1. Kimberley schreef:

    Sorry voor de vervuiling.. maar blijkbaar lag het aan mijn pc. Fotootje is nu weg.

    1. SAS schreef:

     Maakt niet uit, blij dat het is opgelost! ๐Ÿ™‚

 35. Naomi schreef:

  Heel veel plezier ermee! Ik weet nog dat ik het niet wilde, maar na een uurtje was ik al verkocht. Je gaat dat ding de komende tijd overal mee naar toe nemen.

 36. Josianne schreef:

  Wat Leuk! Je gaat inderdaad verslaafd raken aan social media, en met name Instagram ๐Ÿ˜€

 37. Appelig schreef:

  Leuk hoor, hoewel een Samsung wel een beetje gewoontjes is inmiddels. Iedereen heeft die toch? ๐Ÿ˜‰
  Ik heb sinds een maand ook een (Sony) smartphone omdat mijn vorige gewone mobiel ermee kapte.

 38. Jennn schreef:

  Veel plezier ermee! En internet op je telefoon went heeeeel snel…

 39. tineke schreef:

  Veel plezieeeeer ๐Ÿ™‚

 40. Miranda schreef:

  Ik heb zelf ook nog maar iets meer dan een half jaar een telefoon met internet, dat hoefde van mij allemaal niet zo. Maar nu ik er een heb zou ik niet meer zonder kunnen ๐Ÿ˜‰ Veel plezier met je nieuwe telefoon!!

 41. Lief meisje schreef:

  Veel plezier ermee.

 42. Dina schreef:

  Dus eindelijk onder die steen vandaan gekropen! Nee hoor, grapje. Veel plezier met je nieuwe telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *