My favourite city in the world where I feel at home

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Venere.com

Zoals jullie weten heb ik een voorliefde voor Londen. Nog voordat ik er was geweest had ik het idee dat dit wel een stad voor mij zou zijn. In December 2011 ben ik dan ook met m’n man en met vrienden een aantal dagen in Londen geweest. En ja, mijn voorgevoel was juist. Ik hou van die stad. Van het accent, van de natuur daar, de geweldige dingen die op de straat staan geschreven, de bezienswaardigheden, van de telefooncellen tot de bussen. Oh en de eekhoorntjes die daar rond lopen geweldig!

Nou was mijn man zo lief te gaan kijken of we deze aankomende week vakantie wat dagen weg konden naar Londen. Een goed overzicht van hotels hebben we gevonden alleen de vlucht ging hem niet worden. Pech pech pech dat wordt dus thuis blijven. Rond de kerst periode is het super om in Londen te zijn. De sfeer die er hangt en de versieringen…

Maar we gaan zeker nog eens een leuk hotel boeken in Londen! Misschien niet dit jaar of volgend jaar maar erheen gaan gaat zeker gebeuren. Tot die tijd kan ik genieten van de foto’s uit 2011.

Photobucket

25 reacties op “My favourite city in the world where I feel at home

  1. Ja Londen is een super stad… moet zeggen dat ik me er niet thuis voel maar er wel altijd graag ben!
    Heb dat wel met andere steden gehad, vooral met Valencia.. Daar moet ik ook echt weer eens heen!
    Maar komt ook goed!

  2. Ik ben ooit een keertje voor mijn werk in Londen geweest, maar heb toen praktisch niets van de stad gezien. Misschien moet ik daar toch eens verandering in brengen….

  3. Jammer joh dat het niet is gelukt om een betaalbare vlucht te vinden in deze tijd van het jaar. Ik ben verschillende keren met vriendlief in Londen geweest voor handel maar iedere keer puur voor handel ophalen en wegwezen dus ja, ik wil zeker nog een keer echt de stad bezoeken.

  4. In Londen moet je gewoon eens zijn geweest, ik hoop ook ooit weer terug te mogen gaan. Die taal en cultuur alleen al <3

  5. Londen is leuk! Heb er ook een weekje mogen genieten in een gastgezin. Helemaal op zijn Engels. Maar verder heb ik er niet zoveel mee. De taal is dan wel weer geniaal.

  6. Op die website staan inderdaad leuke hotelletjes! Al ervaring met het boeken bij deze site toevallig…? (Ik kende ‘m nog niet!)

  7. Ik hou ook echt van Londen! <3
    Als het goed is ga ik in april weer! Ben een paar jaar terug net na de kerst en met oud en nieuw daar geweest. Maar de sfeer in Londen is naar mijn mening altijd goed en gezellig! ๐Ÿ™‚

  8. Hele mooie stad is het! Ben er al een aantal keren geweest en wil er nog steeds eens een keer heen met mโ€™n vriend ๐Ÿ˜€ Hij is er nog nooit geweest :p

  9. Londen is echt een geweldige stad! Ik hoop hier dan ook stage te gaan lopen komend jaar en ik heb nu al heel veel zin om er weer heen te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *