Groupon, voor de beste deals

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Groupon

Photobucket

Groupon biedt dagelijks nieuwe en meerdere deals aan door heel Nederland. Deze deals kan jij in de vorm van een cadeaubon bemachtigen op de Groupon website. Bron: Groupon.nl

Zelf ben ik al bekend met Groupon. Een tijd terug maakte ik gebruik van een deal voor een fotoboek te maken van onze vakantie naar Londen. Ik was erg verrast over de gebruiksvriendelijkheid van de site. Je kan namelijk specifiek ook de stad invullen en je aanmelden voor de nieuwsbrief.
Zo blijf je op de hoogte van alle leuke deals.

Groupon is erg divers. Zo kan je voor overnachtingen kortingen krijgen maar ook voor wellness behandelingen, abonnementen of keuken materialen kan je er terecht.
Ik heb zelf ook nog een bon die ik zeker aan iets leuks ga besteden.

Ben je wel geïnteresseerd in leuke kortingsbonnen voor diverse leuke dingen of uitstapjes?
Neem dan een kijkje op Groupon.nl

About the Author

18 Comments

Wendy

Ik ga er regelmatig op neuzen, maar heb uiteindelijk nooit meegedaan met een deal. Bijna een keer, maar toen was hij opeens onvindbaar. Vreemd. Lees ook veel negatieve dingen, maar ik vind het altijd lastig daar ook echt een oordeel aan te hangen. Als je een negatieve ervaring hebt, dan wil je dat het liefst met iedereen delen. Lekker klagen en zorgen dat zo’n site nooit meer bezoekers krijgt. Maar al die mensen die positief zijn, die meegedaan hebben aan een deal en daar iets leuks aan over gehouden hebben,.. die mensen delen zoiets veel minder snel met het wereld wijde web…

Reply
Bertine

dat is echt een handige site! ik heb een pannenset besteld en die is mooi snel bezorgd en ziet er goed uit!

Reply
Noortje

Ik kwam toevallig op je blog en ik zag je mooie poezen. De zwarte llijkt erg veel op die van ons maar ik denk dat die van jou wel heel wat jonger is als die van ons.
Ik laat bijna altijd een berichtje achter als ik bij iemand op zijn of haar blog ben geweest vandaar deze reactie

Reply
Billy

ik heb net nog wat opgezocht over Groupon, en er bestaan heel wat klachten over deze marketinggroep. Je moet maar ’s googelen, Saskia!

Reply
Billy

toevallig profiteren de schoonbroer en vriendin, waarmee we afgelopen weekend naar Middelkerke gingen, vaak van de acties van Groupon. Vooral voor etentjes en overnachtingen.
Zelf sta ik er wat wantrouwig tegenover, al weet ik niet of dat terecht is of niet. Toch maar eens kijken op de site…

Reply
Limoentje

Ik las er onlangs ook een bericht over. Heb me ooit aangemeld, en nu word ik echt gespamd, niet normaal! Krijg te veel mails van hun.

Reply
V☺nnieb

Toen Groupon net bekend werd wist ik niet wat ik er van moest vinden.
Totdat er mensen van Groupon zich op MSweb gingen voor doen als mensen die ook MS hadden.

Terwijl dit niet waar was en het een verkapte manier van adverteren was. Ik vond dit zo gemeen, net doen alsof je deze kl*te ziekte hebt over de rug van echte patiënten! (waar onder ik) Toen was ik er klaar mee! En zou ik nooit iets van Groupon afnemen.

Ik heb er dus slechte ervaringen mee!

Reply
Miranda

Ik hoor er verschillende dingen over, de ene positief en de ander weer negatief. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee dus ik kan er niets over zeggen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *