Where you slept

Onze heerlijke boxspring waar ik super blij mee ben. Voor de nieuwsgierige onder ons: ik slaap dus aan de linkerkant. Dit is altijd al zo geweest als M. en ik samen sliepen, ook toen we niet samenwoonde. Eigenlijk is het ook altijd zo gebleven en zal het waarschijnlijk altijd zo blijven.

Photobucket

Wel ben ik dus echt al van kinds af aan een moeilijke slaper. Ik kom heel moeilijk in slaap en kan moeilijk het dagelijks leven loslaten en inruilen voor een goede nachtrust. Het tegenovergestelde heeft M. Als hij z’n kussen al ruikt is hij al in slaap (en met geen mogelijkheid soms wakker te krijgen). Ja ik zou wel 1 dagje willen ruilen.

Ben jij een makkelijke slaper of juist niet?

In het kader van: November Photo A Day

28 reacties op “Where you slept

 1. Ik ben helaas ook geen makkelijker slapen, maar mijn vriend des te meer… Beetje zoiets als bij jullie! Vaak ben ik nog iets aan het vertellen in bed en dan hoor ik hem hmm zeggen, maar als het na een aantal hmm’s stil is, dan issie midden in mijn verhaal al vertrokken haha

 2. Ik slaap ook links.. Vriendlief deed dat ook toen hij nog op zichzelf woonde maar ja.. ik heb gewonnen haha 😛 Ik kan soms moeilijk in slaap komen in bed.. maar soms ook erg snel!

 3. Ik denk dat ik er tussenin zit, maar ik merk dat het steeds makkelijker gaat. Eerst werd ik van alles wakker, maar dat heb ik tegenwoordig niet. En als ik moe ben, ben ik ook zo weg.

 4. Geen makkelijke, maar ook geen moeilijke slaper. Bij mij maakt het niet echt uit aan welke kant ik lig, maar ik lig wel altijd met mijn hoofd richting de buitenkant van het bed. Dus niet richting de tweede persoon in het bed. En als het een éénpersoonbed betreft, dan lig ik vaak met mijn gezicht naar die kant die tegen een muur staat.

 5. Normaal slaap ik binnen 10 minuten maar zo’n 2 of 3 keer in het jaar lukt het me helemaal niet en lig ik maar te draaien en te draaien…

 6. Welcome to the club ^-^ hier ook vanaf mijn geboorte al. Ik kroop zelfs uit de ledikant en liet mij gewoon vallen en zat altijd onder de blauwe plekken echt niet dat ik ging slapen of kon slapen (nu nog)!

  Ik slaap altijd rechts als je kijkt naar het bed dan ik vind dit een fijner plekje waarom weet ik niet.

 7. Duurt ook wel even voor ik in slaap kom. Echt vervelend. Vroeger was het zelfs zo erg dat ik huilend mijn bed uit kwam omdat ik nog steeds niet in slaap kon komen na 3 uur.

 8. Toen ik jong was kon ik nooit in slaap komen omdat ik maar lag te verwerken wat er die dag gebeurd was. De laatste tien jaar gaat het prima, meestal val ik binnen een kwartier in slaap.

 9. Oooh heerlijk een boxspring. Ik ben soms een lastige slaper en soms zo weg,heel verschillend eigenlijk. Mijn vriend slaapt ook altijd zonder problemen..grrr.

 10. Hier nog zo’n slechte slaper. Op de één of andere manier ga ik pas over dingen nadenken wanneer ik eigenlijk zou moeten slapen… :/

 11. Hm, ik weet niet wat ik ben eigenlijk. Soms lig ik urenlang wakker en soms ben ik al vertrokken voordat ik goed en wel in bed lig, haha 😉

 12. De laatste tijd gaat het weer beter maar ik heb tijden bij dat ik uren wakker lig, pieker teveel. Manlief daarentegen die slaapt al voor hij ligt 😉

 13. Ben een hele slechte slaper, heb er zelfs medicatie voor en sta onder behandeling in het ziekenhuis. Maar dat komt omdat er iets niet goed is, haha. M’n vriend is echt het tegenovergestelde, hij is binnen 1 minuut weg.

 14. Ik slaap heel licht en dat is ook vervelend. Ook wordt ik altijd wakker van onweer, ook al is het echt nog heel ver weg, maar daar ben ik bang voor.

 15. Het ligt er een beetje aan. Als ik niet moe ben dan slaap ik ook echt niet, al doe ik nog zo hard mijn best. Als ik wel erg moe ben slaap ik meestal heel snel. Als het erg warm is in de zomer heb ik meer moeite met slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *