Man-made

Photobucket

Ik hoefde niet lang na te denken voor deze foto. Een appel die ik vorig jaar heb gekregen van klei van een meisje van mijn werk. Hij is best zwaar en ze heeft het klei geheel beschilderd en teksten erop gezet. Ik heb dit gekregen omdat ik bekend sta als Juf Appel. Dit alleen omdat ik echt รกltijd een appel eet op werk. Echt ontzettend leuk om dit te krijgen en hij staat dan ook te pronken in onze woonkamer.

Verder heb ik alle tekeningen die ik in de afgelopen 2 jaar heb gekregen in een map zitten.
Geweldig om te bewaren. Wat heb ik toch een toffe baan.

In het kader van: November Photo A Day

43 reacties op “Man-made

 1. wat een gaaf kado! juf appel. ^^ ik bewaar ook alle tekeningen en gekregen superdierenkaartjes en andere onzin die ik van de kinderen krijg. #lovemyjob!

  1. Ik ben overblijf juf van groep 6 & 7 (vorig jaar van groep 8 waarvan ik deze appel heb gekregen van een meisje) en ik werk bij de BSO met kinderen van 6 tot 12 ๐Ÿ™‚

 2. Zo dat is mooi gemaakt zeg, en wat leuk dat je alle tekeningen ook bewaard, is leuk om later weer terug te zien, ben erg benieuwd of je er dan ook nog een gezicht bij weet haha.
  Inge maakt ook vaak iets voor haar juf maar weet zeker dat het zo de prullenbak in gaat.

 3. Wat gaaf!
  Mijn moeder werkt ook in het onderwijs. Ik vind de verhalen over wat de kindjes allemaal doen ook zo leuk om te horen.

  1. Ja ik bewaar al de tekeningen die ik krijg. Al een heel boekwerk. Kinderen doen er hun best op dus vind ik het leuk te bewaren ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *