Gezellige High Tea

Photobucket

Afgelopen Zaterdag had ik een super leuke high tea met al mijn beste vriendinnetjes bij mij thuis! Het is super gezellig geweest en iedereen heeft wat lekkers gemaakt voor bij de thee.


Photobucket

Na de heerlijke high tea hadden we een film avondje… De films die we hebben gekeken:

Photobucket

Alleen de eerste film was super leuk (en hadden we allen al gezien) de overige films vond ik echt zwaar tegenvallen. Maar ondanks dat was het zeker een gezellige avond met vele foto’s, lekkers en kletsen.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor de super gezellige dag Wendy, Julie, Sabine & Laura.

About the Author

46 Comments

Iris

Wat een leuk idee om dat gewoon thuis te gaan doen! Ik denk dat ik mijn mams daar eens mee ga verrassen. Erg tof!

Reply
Ann

Altijd leuk een gezellige high-tea doe ik regelmatig met mijn mamsie, lekker heerlijk genieten (a)

Reply
Anouk

Oeh, dat ziet er lekker uit! Mijn vriendinnen en ik organiseren ook vaak een high-tea, meestal als een van ons jarig is. Neemt ook iedereen wat mee. Zo lekker!

Reply
HansDeZwans

Voor mannen is dat een pak gemakkelijker, gewoon een bak bier op tafel zetten en voetbal op tv. Klaar is kees en evenzo gezellig. πŸ™‚

Reply
Billy

een High Tea is iets wat wij hier niet kennen
Maar bij ons wordt dan ook voornamelijk koffie gedronken… πŸ˜‰

Groetjes!

Reply
Annouska

Ah wat een heerlijke meiden avond zal dat geweest zijn. Die middelste film ken ik overigens nog niet dus die ga ik eens even downloaden πŸ˜€

Reply
Wanda

Leuk joh zo’n highteamiddagje met je vriendinnen! Ik ga dat straks ook doen met een vriendin maar dan bij een hotel in Zwolle maar thuis is natuurlijk ook wel net zo relax. Ik ken alleen die eerste film en ja, die is inderdaad erg leuk…

Reply
Femke

Ohhh dat ziet er lekker uit! En How to lose a guy in 10 days, één van mijn favoriete romkom’s aller tijden! (Ik juich echt als-ie op tv komt. Hoewel dat suf is, want ik heb ‘m zelfs op dvd…)

Reply
Jolien

Oh wat gezellig! Zo’n lekkere dingen ook allemaal. Ik heb alledrie de films al gezien en vond ze allemaal superleuk πŸ˜€

Reply
Simone

Oooh zo leuk!

Ik wilde een keer een meiden-avond organiseren (meidenfilm + meidenfood + chocolade fondue). Alleen helaas was ik de enige die zo enthousiast was… πŸ™

Reply
Ingrid

Mmm, die tea ziet er heerlijk uit. Gezellig zo met je vriendinnen. En ach, in goed gezelschap maken de films niet zo uit, toch?

Gelukkig had je je ring weer terug. Stom is zoiets hè? Ik heb het ook wel eens gehad en dat is zo balen.

Bij Fonq heb ik ooit een vuilnisbak voor in de keuken besteld. Echt snelle levering, dus inderdaad een goede om te onthouden.

Reply
Anouk

Wat gezellig! Het ziet er heerlijk uit, nomnomnom! Jammer dat de films niet naar wens waren. Ik vond love and other drugs ergggg leuk!

Reply
Limoentje

Heerlijk, high tea! En met een stel vriendinnen kun je dan eigenlijk nooit mis gaan.

Reply
Anneke

Een high tea is alleen al gezellig door al de lekkere hapjes op tafel etc.
Over de films: Love and other drugs moet je – vind ik – echt niet kijken met anderen erbij. Al die seksscenes, ik vond het een beetje gΓͺnant, haha.
Die eerste is inderdaad leuk, blijft ook leuk. πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *