Gezellige High Tea

Photobucket

Afgelopen Zaterdag had ik een super leuke high tea met al mijn beste vriendinnetjes bij mij thuis! Het is super gezellig geweest en iedereen heeft wat lekkers gemaakt voor bij de thee.


Photobucket

Na de heerlijke high tea hadden we een film avondje… De films die we hebben gekeken:

Photobucket

Alleen de eerste film was super leuk (en hadden we allen al gezien) de overige films vond ik echt zwaar tegenvallen. Maar ondanks dat was het zeker een gezellige avond met vele foto’s, lekkers en kletsen.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor de super gezellige dag Wendy, Julie, Sabine & Laura.

46 reacties op “Gezellige High Tea

 1. Oeh, dat ziet er lekker uit! Mijn vriendinnen en ik organiseren ook vaak een high-tea, meestal als een van ons jarig is. Neemt ook iedereen wat mee. Zo lekker!

 2. Ah wat een heerlijke meiden avond zal dat geweest zijn. Die middelste film ken ik overigens nog niet dus die ga ik eens even downloaden πŸ˜€

 3. Leuk joh zo’n highteamiddagje met je vriendinnen! Ik ga dat straks ook doen met een vriendin maar dan bij een hotel in Zwolle maar thuis is natuurlijk ook wel net zo relax. Ik ken alleen die eerste film en ja, die is inderdaad erg leuk…

 4. Ohhh dat ziet er lekker uit! En How to lose a guy in 10 days, één van mijn favoriete romkom’s aller tijden! (Ik juich echt als-ie op tv komt. Hoewel dat suf is, want ik heb ‘m zelfs op dvd…)

 5. Oooh zo leuk!

  Ik wilde een keer een meiden-avond organiseren (meidenfilm + meidenfood + chocolade fondue). Alleen helaas was ik de enige die zo enthousiast was… πŸ™

 6. Mmm, die tea ziet er heerlijk uit. Gezellig zo met je vriendinnen. En ach, in goed gezelschap maken de films niet zo uit, toch?

  Gelukkig had je je ring weer terug. Stom is zoiets hè? Ik heb het ook wel eens gehad en dat is zo balen.

  Bij Fonq heb ik ooit een vuilnisbak voor in de keuken besteld. Echt snelle levering, dus inderdaad een goede om te onthouden.

 7. Wat gezellig! Het ziet er heerlijk uit, nomnomnom! Jammer dat de films niet naar wens waren. Ik vond love and other drugs ergggg leuk!

 8. Een high tea is alleen al gezellig door al de lekkere hapjes op tafel etc.
  Over de films: Love and other drugs moet je – vind ik – echt niet kijken met anderen erbij. Al die seksscenes, ik vond het een beetje gΓͺnant, haha.
  Die eerste is inderdaad leuk, blijft ook leuk. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *