VELUX

Dit artikel is geschreven in samenwerking met VELUX

Verhuizen. Iets waar we al een tijdje aan denken maar pas over een aantal jaren gaan doen. Uiteraard zijn we ontzettend blij met ons flatje maar we hebben toch de droom ooit te gaan wonen in een eengezinswoning en om deze helemaal op te knappen.

Uiteraard hebben we al allerlei ideeën over wat we zouden willen in een toekomstig nieuw huis. Zo liepen we dit weekend in een bouwmarkt om te kijken voor een vuurhaard toen we tegels zagen voor een badkamer. Gelukkig hebben M. en ik dezelfde smaak wat betreft kleuren en indeling, wat een hoop scheelt.

Zo kreeg ik een aantal dagen geleden een e-mailtje in mijn inbox over de Online shop Itzala.
Nieuwsgierig als ik was ging ik kijken en het blijkt een onderdeel te zijn van VELUX®, een winkel voor raamdecoratie en buitenzonwering. Iets wat wij in ons huisje nu niet hebben maar wat we zeker willen aanschaffen voor een volgend huis. Zo hebben ze ook buitenzonwering op netstroom zodat je het kan bedienen met een afstandsbediening. Hoe luxe is dat?!

Aan de ene kant is het erg jammer dat we nu geen zonnewering hebben aangezien wij de gehele dag vol de zon hebben staan op onze woonkamer en slaapkamer. In de zomer is het dan ook bloedheet bij ons in huis. Echter willen we pas in een nieuw huis alles aanpakken en dan dus ook voor zonnewering gaan. En dan gaan we zeker even kijken op de Online shop Itzala.

Hebben jullie (buiten)zonnewering?

11 reacties op “VELUX

  1. Ik heb het helaas ook niet, maar waarschijnlijk maken we komende zomer een soort van overkapping in de tuin. De zon schijnt altijd zo fel naar binnen, niet normaal!! We willen eigenlijk zelf een overkapping maken met een lichtkoepel en spotjes in het plafond, maar dat kost nogal wat… Voor de time-being kunnen we beter een iets goedkopere overkapping maken en sparen voor de dure, dan te verbranden! 🙂
    Verder heb ik boven rolgordijnen en beneden panelen…

  2. wij hebben geen zonnewering en hebben die ook niet écht nodig. Ons huis is nl. meer Oost-West gericht, en dat maakt dat we de grootste warmte vermijden.

  3. Wij hebben een ‘ouderwets’ zonnescherm buiten de woonkamer, die we met een zwengel moeten openen en sluiten; vooral het sluiten is een zware klus.

  4. Alweer een nieuwe lay-out? Leuk!

    Wij hebben buiten- en binnenzonwering, maar meestal schuiven we gewoon het gordijn dicht, werkt ook prima.

  5. Wij hebben niet echt zonwering nodig, de kinderkamers zijn aan de tuinkant en daar schijnt in de kamers geen zon, ideaal en best koel, aan de kant waar wij slapen is het wel de hele dag maar we hebben een goede ventilator aan het plafond hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *