The view from your window

Photobucket

Het uitzicht vanuit onze woonkamer. We wonen dan ook echt heerlijk en zijn super blij met ons ruime flatje. Uiteraard is een droom van ons om een eengezinswoning met tuin samen te hebben maar voor een aantal jaren voldoet dit zeker wel. We hebben leuke buren, allerlei voorzieningen in de buurt en het is dicht bij mijn werk.
Nee wij mogen zeker niet klagen en gaan het hier de aankomende jaren zeker naar ons zin hebben.
This feels like home….

In het kader van: November Photo A Day

About the Author

29 Comments

Billy

je mag best tevreden zijn met dit uitzicht, Saskia!
Veel groen, geen industrie en dat water brengt rust en natuur dichtbij. Is het een stilstaand water, of een riviertje of zo?

Reply
Iris

Hartstikke leuk! Mijn vriend en ik zijn sinds kort ook op zoek naar een mooi betaalbaar flatje om te gaan samenwonen, zin in 😀

Reply
Mirella

Ik vind het lekker vrij, je hebt geen inkijk, een flatje zou ik ook niet erg vinden om in te wonen als hij ruim genoeg is, wij zitten nu in een eengezinswoning maar de jongste slaapt nog bij ons, wij hebben ook geen zolder.
Onze droom is om binnen 2 jaar naar Drenthe te verhuizen, huizen zijn daar zoveel goedkoper echt onze monden vielen open wat voor ruimte je daar hebt, wat je daar voor een 2 onder 1 kapper moet betalen heb je hier een rijtjeshuis of klein flatje voor.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *