Iets wat altijd in mijn tas zit is mijn agenda. Afhankelijk ben ik er zeker van. Ik schrijf er dan ook alles in op. De afgelopen 2 jaren heb ik Moleskine agenda’s gehad. Heerlijk om naast je weekoverzicht een kladblaadje te hebben om alles op te schrijven.
Zoals je op de foto kan zien wordt hij zeker goed gebruikt. Hij valt al half uit elkaar.
Echter heb ik voor 2013 gekozen voor een andere agenda.

Photobucket

En wat er vandaag in mijn agenda staat? Dat we alweer 4 jaar samenwonen (L)

In het kader van: November Photo A Day

0
19 reacties

19 thoughts on “In your bag

 1. Touch of Buddha schreef:

  Ahhh proficiat!!! (love)

 2. Nicole schreef:

  Ik gebruik mijn agenda ook erg veel! Is wel een schoolagenda zeg maar.. Dus vanaf 2013 ga ik er wel eentje aanschaffen voor een heel jaar. Denk dat het onze gezamelijke agenda wordt 😉

 3. Lief meisje schreef:

  Ik schrijf niet zoveel in mijn agenda. Komt er vaak niet van.

 4. Anouk schreef:

  Wat gaat de tijd snel he? 4 jaar samen wonend en alweer 3 maanden getrouwd. Ik heb zelf de agenda ook altijd bij me, zonder voel ik me erg kaal!

 5. Mylene schreef:

  Gefeliciteerd! Vier jaar, wauw. Ik heb trouwens sinds ik klaar ben met de middelbare school geen agenda meer. Ik had het wel geprobeerd, de eerste twee jaar. Maar het lukte steeds niet. Dan stopte ik na een maand met dingen noteren, omdat ik alles in mijn telefoon zette. Soms vind ik dat wel jammer, want ik vind agenda’s altijd heel leuk.

 6. Wanda schreef:

  Gefeliciteerd met het 4 jaar samenwonen! Wij hebben er bijna 1,5 jaar op zitten (zijn wel al 10 jaar samen trouwens…).
  Mijn agenda heb ik meestal wel bij mij en in het begin van het jaar schrijf ik er heel braaf in en dan verwatert het toch na verloop van tijd…

 7. Jolien schreef:

  Proficiat met jullie 4-jarig samenwonen!

 8. Rosalinde schreef:

  Gefeliciteerd! Ik gebruik ook graag Moleskine agenda’s. Ter ere van het 1-jarig bestaan van mijn blog geef ik trouwens een Moleskine notitieboekje weg, dus mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je nog meedoen! Wat grappig, zie ook dat je van thee houdt. Heb laatst een grappig voorval met thee gehad, daar moest gewoon even een column over geschreven worden. 😛

 9. Michelle schreef:

  Ik heb ook altijd mijn agenda bij me, heel irritant vind ik het als ik hem ben vergeten ofzo.
  Gefeliciteerd met jullie 4-jarig samenwonen! (love)

 10. Jennn schreef:

  Gefeliciteerd! Mijn agenda is halverwege het jaar in de prullenbak verdwenen, omdat ik hem had laten verschimmelen. Don’t ask. Noodgedwongen overgestapt op de agenda in mijn telefoon, maar voor 2013 heb ik toch weer een papieren.

 11. Miranda schreef:

  Gefeliciteerd!!

 12. Kimberly schreef:

  Aa gefeliciteerd! 😀 Maak er een leuk avondje van met z’n 2tjes!

 13. Shanti schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een leuke agenda heb je.

 14. Wendy schreef:

  Gefeliciteerd! Ben benieuwd welke agenda je voor 2013 hebt uitgezocht.

 15. Anke schreef:

  Ja, dat zijn leuke agenda’s! Toch heb ik altijd een simpel Hema-agendaatje, met zo’n fijn ringbandje 🙂 En gefeliciteerd met je 4 jarig samenwoon-jubileum!

 16. Maris schreef:

  Ahhhh gefeliciteerd

 17. Daniëlle schreef:

  Gefeliciteerd met het samenwonen, dat is lang 🙂

 18. Tineke schreef:

  Ik moet echt leren meer op te schrijven.. Agenda heb ik wel, maar ik schrijf er eigenlijk nooit iets in, haha!

 19. Elisabeth schreef:

  Gefeliciteerd met vier jaar samenwonen 🙂 bij mij begind het maandag haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *