Review: Zalando, schreeuw van geluk

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando

Wat ik veel doe is online winkelen. Heerlijk vind ik dat neuzen naar nieuwe spullen, gewoon lui achter je computer. Veel beter dan úren lang winkel in winkel uit om een trui te vinden of een nieuwe broek. Gewoon met 1 druk op de knop alles bekijken. Eventueel bestellen en binnen een paar dagen in huis. En oke, BH’s en broeken moet ik toch echt voor naar de winkel maar voor de rest bestel ik het gewoon lekker online.

Heerlijk divers
Er zijn een aantal winkels waar ik altijd online spullen bestel. Zo hangt mijn kleding kast vol met kleding van de H&M en spullen van Zalando. Ik bestelde al eerder leuke kleding van Zalando, waar ik ook een stukje over geschreven heb. Zo kreeg ik van M. ook van Zalando nog mijn killer heals waarop ik een aantal bruidsfoto’s heb geschoten.

Zalando is een overzichtelijke webshop waar je erg veel keuze hebt. De producten die je bij Zalando kan vinden zijn jurken, broeken, schoenen, sportkleding, tassen en zelfs ondergoed. Je kan het er vinden! De kwaliteit van de kleding ben ik erg te spreken over. Waar ik bij andere kleding al last heb van kapotte mouwen of gaten is dit bij de kleding van Zalando niet het geval.

Jou wensen
Wat ik zo handig vind aan de webshop is dat alles heel makkelijk te vinden is. Het is verdeeld in sub-categorieën en aan de zijkant kan je jou wensen aanvinken. Zoek je een roze jurk van rond de 20 euro? Vul dit in en je hebt direct een pagina met alleen jou wensen. Geen lange uren zoeken naar dé jurk. Ideaal voor iemand die niet uren lang wil zoeken.

Neem dus een kijkje op Zalando.nl!

16 reacties op “Review: Zalando, schreeuw van geluk

  1. Toevallig laatst een eerste bestelling geplaatst voor een winterjas. Moet zeggen, netjes geleverd aan huis binnen de gestelde termijn. Enige nadeel, je nieuwsbrieven die je zowat elke dag ontvangt nu. Tip die ik nog mee kan geven, bij je volgende bestelling eerst ff zoeken naar een kortingskcode, scheelde mij alweer € 15,- korting 🙂

  2. Ik bestel er eigenlijk nooit wat ook al hebben ze vaak hele leuke dingetjes. Hoor er alleen niet zo geweldige verhalen over en de reclames vind ik irritant.

  3. IN het verleden bestelde ik weleens wat via internet maar vaak moest het dan toch weer terug omdat het niet de juiste maat was, niet lekker zat, stof niet goed, de snit niet juist. Kortom, ik ben er maar mee gestopt, tuurlijk neus ik nog weleens rond maar bestellen doe ik eigenlijk nooit meer…

  4. Ik kijk ook altijd even op zalando, zoek de mooie dingen uit, maar uiteindelijk zoek ik het op in een winkel. Ook omdat ik de stof wil voeren en lekker wil neuzen..

  5. Ik heb er eens iets besteld en was er wel tevreden over. Ik vind het wel jammer dat veel dingen toch best prijzig zijn, maar dat ze geen verzendkosten rekenen scheelt dan wel weer.

  6. Zalando is inderdaad een fijne site, ook met merken die weinig mensen hebben! Ze hebben enorm veel spullen, maar gelukkig hebben ze een fijne zoekfunctie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *