Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando

Wat ik veel doe is online winkelen. Heerlijk vind ik dat neuzen naar nieuwe spullen, gewoon lui achter je computer. Veel beter dan úren lang winkel in winkel uit om een trui te vinden of een nieuwe broek. Gewoon met 1 druk op de knop alles bekijken. Eventueel bestellen en binnen een paar dagen in huis. En oke, BH’s en broeken moet ik toch echt voor naar de winkel maar voor de rest bestel ik het gewoon lekker online.

Heerlijk divers
Er zijn een aantal winkels waar ik altijd online spullen bestel. Zo hangt mijn kleding kast vol met kleding van de H&M en spullen van Zalando. Ik bestelde al eerder leuke kleding van Zalando, waar ik ook een stukje over geschreven heb. Zo kreeg ik van M. ook van Zalando nog mijn killer heals waarop ik een aantal bruidsfoto’s heb geschoten.

Zalando is een overzichtelijke webshop waar je erg veel keuze hebt. De producten die je bij Zalando kan vinden zijn jurken, broeken, schoenen, sportkleding, tassen en zelfs ondergoed. Je kan het er vinden! De kwaliteit van de kleding ben ik erg te spreken over. Waar ik bij andere kleding al last heb van kapotte mouwen of gaten is dit bij de kleding van Zalando niet het geval.

Jou wensen
Wat ik zo handig vind aan de webshop is dat alles heel makkelijk te vinden is. Het is verdeeld in sub-categorieën en aan de zijkant kan je jou wensen aanvinken. Zoek je een roze jurk van rond de 20 euro? Vul dit in en je hebt direct een pagina met alleen jou wensen. Geen lange uren zoeken naar dé jurk. Ideaal voor iemand die niet uren lang wil zoeken.

Neem dus een kijkje op Zalando.nl!

0
16 reacties

16 thoughts on “Review: Zalando, schreeuw van geluk

 1. Saskia schreef:

  Toevallig laatst een eerste bestelling geplaatst voor een winterjas. Moet zeggen, netjes geleverd aan huis binnen de gestelde termijn. Enige nadeel, je nieuwsbrieven die je zowat elke dag ontvangt nu. Tip die ik nog mee kan geven, bij je volgende bestelling eerst ff zoeken naar een kortingskcode, scheelde mij alweer € 15,- korting 🙂

 2. Naomi schreef:

  Ik bestel er eigenlijk nooit wat ook al hebben ze vaak hele leuke dingetjes. Hoor er alleen niet zo geweldige verhalen over en de reclames vind ik irritant.

 3. Nicole schreef:

  Ik koop bijna nooit online omdat de maten zo verschillen telkens bij me!

 4. Billy schreef:

  zo online kledij bestellen lijkt me ook niet echt handig, zonder het te passen is het moeilijk om de geknipte maat te bepalen

 5. Wanda schreef:

  IN het verleden bestelde ik weleens wat via internet maar vaak moest het dan toch weer terug omdat het niet de juiste maat was, niet lekker zat, stof niet goed, de snit niet juist. Kortom, ik ben er maar mee gestopt, tuurlijk neus ik nog weleens rond maar bestellen doe ik eigenlijk nooit meer…

 6. Wendy schreef:

  Het is dat ik die reclames zo irritant vind, want anders denk ik dat ik allang wat bij ze besteld had.

 7. Miranda schreef:

  Ik heb er nog nooit besteld maar wie weet in de toekomst 🙂

 8. Diana schreef:

  Ook nooit besteld. Maar wie weet in de toekomst.

 9. Leoni schreef:

  Heb er wel eens vlug op gekeken maar daar word ik hebberig van. Dus ga er pas weer op kijken als ik geld te veel heb 😉

 10. Mich schreef:

  Ik kijk ook altijd even op zalando, zoek de mooie dingen uit, maar uiteindelijk zoek ik het op in een winkel. Ook omdat ik de stof wil voeren en lekker wil neuzen..

 11. Annouska schreef:

  Ik heb Zalando geblokkeerd voor mezelf, puur uit zelfbescherming XD

 12. Iris schreef:

  Ik heb er eens iets besteld en was er wel tevreden over. Ik vind het wel jammer dat veel dingen toch best prijzig zijn, maar dat ze geen verzendkosten rekenen scheelt dan wel weer.

 13. Josephine schreef:

  Zalando is inderdaad een fijne site, ook met merken die weinig mensen hebben! Ze hebben enorm veel spullen, maar gelukkig hebben ze een fijne zoekfunctie 😀

 14. Bo schreef:

  Ik heb nooit wat bij Zalando besteld, wellicht binnenkort dan maar ^-^

 15. Michelle schreef:

  Handige site inderdaad, ik heb er nog nooit iets besteld maar er zitten wel leuke jurkjes tussen!

 16. Ingrid schreef:

  Nog een voordeel van Zalando is de gratis verzending. Bij Whekamp betaal je al gauw zo’n 5, 6 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *