Drink

Verder leef, adem, besta ik voor thee. Ooit verander ik in een theekopje.

Dat is wat er staat bij mijn Aboutpagina. Ik ben een echte theeleut. Ik drink dagelijks heel wat kopjes thee. Mijn kast bestaat dan ook uit een hoop theebekers. Van doorzichtige tot met een leuk printje erop. 1 eis aan een theebeker voor mij: hij moet groot zijn. Niet zo een kopje wat je met 2 slokken op hebt.

Ik drink thee achter de computer, op werk, ‘s avonds bij de TV… Overal eigenlijk.
Ik denk dat een dag zonder thee me niet zal gaan lukken…

Photobucket

Wat drinken jullie het liefste?

In het kader van: November Photo A Day

0

Misschien ook leuk om te lezen...

46 Comments

 1. De I love London mok is inderdaad heel erg leuk!
  Vroeger dronk ik alleen koffie en thee alleen als ik ziek was (en dan met MOEITE)
  Tegenwoordig is dat wel anders. Ik drink s’morgens 1 of 2 kopjes koffie en de rest van de dag water of fruitdrank, maar tegen de avond drink ik tegenwoordig ook alleen nog maar thee! Heerlijk! (maar ja nu hebben ze natuurlijk ook veeeeeeeeel meer smaken dan vroeger hihi)

 2. ook thee! momenteel helemaal verslaafd aan verse gemberthee, verder drink ik veel munt, brandnetel, braamblad, kamillie, vanille en qua zakjes is de bengal spice van celestial seasonings favoriet!

 3. Aaaah jij bent mijn mede verslaafde. Ik drink maar 3 dingen en er zit altijd water in haha. Thee, limonade en water.. πŸ˜€

  Ik ben verzot op lipton forest fruit.. πŸ˜€

 4. THEE. Sowieso, haha. En anders gewoon water. Maar natuurlijk drink ik op feestjes weleens iets anders, maar over het algemeen drink ik thee/water. Heerlijk.

 5. Ik ben ook een enorme theeleut maar probeer het ‘s avonds wel te minderen omdat ik anders er ‘s nachts 2 keer uit moet. Het zijn vooral de kruidenthee’s en groene thee’s die ik het lekkerste vind..

 6. Ik vind thee heerlijk, maar kan ook wel genieten van een ijskoud colaatje. Of gewoon frambozen aanlenglimonade. Of echte Chineze/Aziatisch iced tea πŸ™‚

 7. Ik hou niet zo van warme dranken… Maar die periode komt er wel aan, als je het koud hebt een lekker bakkie thee. Ik vind gewone- of citroen groene thee t lekkerst!

 8. ik drink heel wat koffie, en graag een sterke kop
  En natuurlijk ook graag een lekker biertje, kan ik Γ©rg van genieten!

 9. Toch wel grappig.. ik drink bijna nooit thee!
  Heb mn periodes. Soms drink ik het veel.. En soms helemaal niet!
  Nu de winter eraan komt zal ik het wel meer gaan drinken πŸ˜‰

 10. Sinds dat ik hier zit drink ik ook liters thee, maar dat is meer omdat hier niet iets anders drinkbaars is haha! Maar ik hoop dat ik deze liefde voor thee thuis weer kan door zetten πŸ™‚ (ik heb altijd van die momenten)

 11. Ik drink het liefst (vitamine)water of thee! Niet dat ik een grote drinker ben ofzo, maar als ik drink dan is het dat wel.

 12. Ik drink tegenwoordig ook best vaak thee! Het weer werkt trouwens ook wel mee, moet ik eerlijk zeggen. In de zomer zal ik toch minder snel een kopje thee drinken.

 13. Ik drink eigenlijk alleen maar water. Af en toe een sapje en in de winter wordt dat ook wel eens een thee maar ik verbrand altijd mijn tong omdat ik nooit het geduld heb om te wachten tot dat het afgekoeld is.

  1. Ik lust eigenlijk alle thee wel behalve citroen thee.
   Mijn favorieten smaken op dit moment: Herfst thee, Meloen en Forest Fruit πŸ™‚

 14. Ook thee! Wij hebben zo’n 60 soorten in huis, we hebben er maar een catalogus bij gemaakt πŸ˜€ en inderdaad, hoe groter hoe beter, ik heb ook een zwak voor grote fijne mokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *