Night

Een foto gemaakt in bed. Je ziet niks maar het was dan ook nacht he?!
Wat had je dan verwacht?

Photobucket

Dus even een lijstje met dingen waar ik naar uit kijk: (in 2012/2013)

Bijna 4 jaar samenwonen / een secret *sssssssssssssssssssssst* / de Sinterklaas viering met mijn ouders / een weekje vrij in de kerstvakantie / de kerst zelf, altijd zo gezellig / nieuwe boeken van Nora Roberts / een vuurhaard hebben in huis / mijn 2013 agenda kunnen gebruiken / ons katoenen huwelijk / een nieuwe uitdaging op werk / jarig zijn / een neefje of nichtje krijgen / en deze super gaan verwennen / een geheel opgeruimd huis (en schuur)

In het kader van: November Photo A Day

About the Author

25 Comments

Nettie

Wat heb je veel leuke vooruitzichten!! Altijd fijn en de dagen vliegen dan snel voorbij!! Veel plezier meid! ^-^

Reply
Wanda

Allemaal leuke dingen in het vooruitzicht dus! Heerlijk hoor! Hier staat er ook van alles op de planning, zoveel zelfs dat ik ergens op wel op zie tegen januari als er aan alle leuke dingen een einde is gekomen maar ach, tegen die tijd zal ook die maand wel weer gevuld zijn…

Reply
Jesdiny

Wat een leuke vooruitzichten. Ik krijg in begin 2013 een nichtje. Kan ook niet wachten om haar te gaan verwennen. Heerlijk toch om tante te zijn!

Reply
Anke

Hihi, ik hou daar ook van, eindelijk een nieuwe agenda mogen uitkiezen (er zijn alleen zoveel leuke, ik wil ze allemaal, haha) en dan gaan gebruiken! In het begin ben ik er nog best voorzichtig mee, maar eind van het jaar ziet ‘ie er toch altijd weer gehavend uit :p

Reply
Miranda

Wat een heerlijke vooruitzichten, ik ben in December ook lekker 2 weken vrij en kijk daar erg naar uit πŸ™‚

Fijne Zondag!!

Reply
Limoentje

Katoenen huwelijk πŸ™‚
Dat wordt een leuke laatste anderhalve maand van het jaar als ik het zo lees. Geniet er van!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *